PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Flow Sitometri(cinsiyeti belirlenmiş sperma)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1032135" data-attributes="member: 74139"><p>Bu Türkiye de üretilemez. hatta dünyanın tek bir yerinde üretilebilir desek daha doğru olur. Sebebi şu, buluşu yapan bir kimyasal kattığında cinsiyete göre renkleniyor spermalar. bu buluş galiba manyetik alanla ayırma yapıyor. Aslında basit hem de eski bir buluş. Buluşu yapanla ilk zamanlar pek ilgilenmiyorlar. Sonra ABDli bir firma bunun patent haklarını satın alıyor. Şimdi bütün dişi sperma üretimi bu firma tarafından yapılıyor. Başka ayırma yapan yer yok. Zaten dişi sperma üretimi ABD ve Avrupa firmaları. Bu firmaya ayırttırıyorlar. Tabi bu da ekstra maaliyet demek. Fakat yeni bir teknik bulunur, ya da bulunmuş ise rekabet ortamı oluşabilir. [MENTION=25443]ismail_17[/MENTION] kardeşimin yaşadığı sıkıntıya gelince, Tahir hoca diyor ki; bu buluş, sadece dişileri almak için yapılıyor diyor. Erkek spermaları atıyorlar diyor. Şimdi benim aklıma şu geliyor. Adamlar atmayıp bunları da payedleyip ucuza piyasaya sürüyorlarsa, biz nereden bileceğiz. Nasıl olsa içinde %10 a yakın dişi var. bunu kullananlarda da erkek çıkma olasılığı yükselir. </p><p>Bereket TV de Programa bağlanan bir kişi erkek sperma için sormuştu. Erkek sperma niye üretilsin ki dedi Tahir hoca. Gerçekten de Erkek sperma satana rastlamadım. Fakat soru soran kişi güzel bir soru sordu aslında. Mesela elimizde etçi iyi bir damızlık dana var. dişileri besi performansı göstermiyor. Ben bunun erkek olmasını istiyorum. Elimde ucuza aladığım düveler var mesela. 200 llira verilmez mi erkek doğması için?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1032135, member: 74139"] Bu Türkiye de üretilemez. hatta dünyanın tek bir yerinde üretilebilir desek daha doğru olur. Sebebi şu, buluşu yapan bir kimyasal kattığında cinsiyete göre renkleniyor spermalar. bu buluş galiba manyetik alanla ayırma yapıyor. Aslında basit hem de eski bir buluş. Buluşu yapanla ilk zamanlar pek ilgilenmiyorlar. Sonra ABDli bir firma bunun patent haklarını satın alıyor. Şimdi bütün dişi sperma üretimi bu firma tarafından yapılıyor. Başka ayırma yapan yer yok. Zaten dişi sperma üretimi ABD ve Avrupa firmaları. Bu firmaya ayırttırıyorlar. Tabi bu da ekstra maaliyet demek. Fakat yeni bir teknik bulunur, ya da bulunmuş ise rekabet ortamı oluşabilir. [MENTION=25443]ismail_17[/MENTION] kardeşimin yaşadığı sıkıntıya gelince, Tahir hoca diyor ki; bu buluş, sadece dişileri almak için yapılıyor diyor. Erkek spermaları atıyorlar diyor. Şimdi benim aklıma şu geliyor. Adamlar atmayıp bunları da payedleyip ucuza piyasaya sürüyorlarsa, biz nereden bileceğiz. Nasıl olsa içinde %10 a yakın dişi var. bunu kullananlarda da erkek çıkma olasılığı yükselir. Bereket TV de Programa bağlanan bir kişi erkek sperma için sormuştu. Erkek sperma niye üretilsin ki dedi Tahir hoca. Gerçekten de Erkek sperma satana rastlamadım. Fakat soru soran kişi güzel bir soru sordu aslında. Mesela elimizde etçi iyi bir damızlık dana var. dişileri besi performansı göstermiyor. Ben bunun erkek olmasını istiyorum. Elimde ucuza aladığım düveler var mesela. 200 llira verilmez mi erkek doğması için? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Flow Sitometri(cinsiyeti belirlenmiş sperma)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt