PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford 3000 almak mantıklı mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 1059856" data-attributes="member: 46769"><p>Bulunmaz olur mu? Mesela öne düz dingil konuyor.</p><p>Fakat önemli olan konuyu atlıyorsun. Tamam sen az iş yapacaksın ve bu yüzden ucuz ama iş görecek güçlü bir traktör istiyorsun.</p><p></p><p>3000 lik Fordlar bu gün 45 yaşında, 450 Fiat ise en son 72 de çıktı.</p><p></p><p>Bunların çok iyi durumda olanını bulursan öyle al. Eğer hata yaparsan sanayiden çıkamazsın. Konunun ilk başında nelere dikkat etmen gerektiğini kısaca yazmaya çalıştım.</p><p></p><p>Tekrarda fayda var. Traktör alacağın zaman mutlaka yanında traktörden iyi anlayan bir tanıdığın veya daha iyisi bir tamirci olsun. Amacım ise seni Ford 3000 den caydırmak değil, sadece hataya düşmeni istemedim, diğer arkadaşlar da öyle. Bir Müslüman bir Müslümanın iyiliğini isteyecek.</p><p></p><p>Ben yine Ford 3600 veya 480 diyeceğim. Bu gün için 73 model bir 480 traktör 12.000 liraya alınabiliyor. Al iyi bir tane ufak tefek bakımlarını yaptırırsın ve istediğin gibi kullanırsın. Satmak isteyince satabilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 1059856, member: 46769"] Bulunmaz olur mu? Mesela öne düz dingil konuyor. Fakat önemli olan konuyu atlıyorsun. Tamam sen az iş yapacaksın ve bu yüzden ucuz ama iş görecek güçlü bir traktör istiyorsun. 3000 lik Fordlar bu gün 45 yaşında, 450 Fiat ise en son 72 de çıktı. Bunların çok iyi durumda olanını bulursan öyle al. Eğer hata yaparsan sanayiden çıkamazsın. Konunun ilk başında nelere dikkat etmen gerektiğini kısaca yazmaya çalıştım. Tekrarda fayda var. Traktör alacağın zaman mutlaka yanında traktörden iyi anlayan bir tanıdığın veya daha iyisi bir tamirci olsun. Amacım ise seni Ford 3000 den caydırmak değil, sadece hataya düşmeni istemedim, diğer arkadaşlar da öyle. Bir Müslüman bir Müslümanın iyiliğini isteyecek. Ben yine Ford 3600 veya 480 diyeceğim. Bu gün için 73 model bir 480 traktör 12.000 liraya alınabiliyor. Al iyi bir tane ufak tefek bakımlarını yaptırırsın ve istediğin gibi kullanırsın. Satmak isteyince satabilirsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford 3000 almak mantıklı mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt