PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford 3000 almak mantıklı mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 1141754" data-attributes="member: 19401"><p>Aleyküm selam öncelikle hayirli olsun. Öncelikle Ford 3000lik traktor emsali sayılacak traktorlerden ozellikli ve güclü traktordur ford aranan bi traktördür aranir onu hastasi ve bilen alır. Fren ve bi kac bilimum zayıf taraflari her marka ve modelde oldugu gibi bunlardada var öncelikle fren ustana gidiyorsun ben buna hasırlı asbest balata caktiracam diyorsun balatalar cakildikdan sonra tornaciya kampanalari söküp icine tornada dairesel kertikli faturalar actiriyorsun ustanda bi güzel fren kolarindaki burclari degisip bosluklari aliyor ilk kullanimda fazla sıkmasin 1 hafta falan sonrada normal ayarda sıksın frenleri. Ön takima gelince bi duz dingil attirip hidrolik direksiyon taktir hema marka olsun ama dingili muhakkak düze cevir yoksa adam akılli randuman vermez. Hidrolige gelince eger her hangi bir ariza yaptigi zaman genellikle pompadaki fisekler ateslemez huyudur fisekli pompanin. Tamiri 300 400 lira alırlar. Sen 450 liraya hema pompa ya cevir bi daha ariza yapmaz yagsiz kalmasin yeter direksiyon simidinide fiat juniorlarin direksiyonundan tak keyfina bak bu dedigim isciliklerle beraber 3.5 lirayi buluyor suan bi 135 lik 12 lira en kötusu is yaparken 135 degil 240 efsaneler yetisemez konforuna ayrica ferguson 148 240 serisi traktorlerden daha kuvvetlidir cok güzel cift sürer ramorkda tam pehlivandir tekerleri iyi olsun kolay kolay bırakmaz bi yerde. Biz 31 sene 3610 ford kullandik 16 tane traktor degistik suan bende mc cormick cl 60 ve new holland 6066S var inanirmisin fordu hala daha ariyorum onun tadi sesi bile bi baskaydi yolda ucarak giderdi hic bi traktor gecemezdi 3610 lugu piç motordu rektevesı degisik yapmistik ona ettigim kahra taslar çatlardi yakana kadar 2100 rotovator baglayip tam gaz agustos sicaginda ginede ne hararet yapardi ne conta yaktirdim yagini castrol koy sanzuman yagini mobil 1 426 numara koy hidroligi ve vitesin gecislerinin yumusakligi fark eder zaten vitesleri yumusaciktir . 98 de Bir kaza sonucu difransiyalda döküm kopmustu kaynak yaptirdik düzen tutmadi sattim uzerine 3 traktor degistim o motoru hala ariyorum kimsenin lafina bakma temiz düzenli bir ford cogu külfetli pahali traktorden daha iyidir.Bir tamirci ve kullanici olarak söylüyorum bunu forddan korkma. Ama isterde ister oldummuda tas degmesin tekerine kivama geldimi doyamassin forda. Insallah temiz cincik bi ford bulursam alacam sırf gezmek icin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 1141754, member: 19401"] Aleyküm selam öncelikle hayirli olsun. Öncelikle Ford 3000lik traktor emsali sayılacak traktorlerden ozellikli ve güclü traktordur ford aranan bi traktördür aranir onu hastasi ve bilen alır. Fren ve bi kac bilimum zayıf taraflari her marka ve modelde oldugu gibi bunlardada var öncelikle fren ustana gidiyorsun ben buna hasırlı asbest balata caktiracam diyorsun balatalar cakildikdan sonra tornaciya kampanalari söküp icine tornada dairesel kertikli faturalar actiriyorsun ustanda bi güzel fren kolarindaki burclari degisip bosluklari aliyor ilk kullanimda fazla sıkmasin 1 hafta falan sonrada normal ayarda sıksın frenleri. Ön takima gelince bi duz dingil attirip hidrolik direksiyon taktir hema marka olsun ama dingili muhakkak düze cevir yoksa adam akılli randuman vermez. Hidrolige gelince eger her hangi bir ariza yaptigi zaman genellikle pompadaki fisekler ateslemez huyudur fisekli pompanin. Tamiri 300 400 lira alırlar. Sen 450 liraya hema pompa ya cevir bi daha ariza yapmaz yagsiz kalmasin yeter direksiyon simidinide fiat juniorlarin direksiyonundan tak keyfina bak bu dedigim isciliklerle beraber 3.5 lirayi buluyor suan bi 135 lik 12 lira en kötusu is yaparken 135 degil 240 efsaneler yetisemez konforuna ayrica ferguson 148 240 serisi traktorlerden daha kuvvetlidir cok güzel cift sürer ramorkda tam pehlivandir tekerleri iyi olsun kolay kolay bırakmaz bi yerde. Biz 31 sene 3610 ford kullandik 16 tane traktor degistik suan bende mc cormick cl 60 ve new holland 6066S var inanirmisin fordu hala daha ariyorum onun tadi sesi bile bi baskaydi yolda ucarak giderdi hic bi traktor gecemezdi 3610 lugu piç motordu rektevesı degisik yapmistik ona ettigim kahra taslar çatlardi yakana kadar 2100 rotovator baglayip tam gaz agustos sicaginda ginede ne hararet yapardi ne conta yaktirdim yagini castrol koy sanzuman yagini mobil 1 426 numara koy hidroligi ve vitesin gecislerinin yumusakligi fark eder zaten vitesleri yumusaciktir . 98 de Bir kaza sonucu difransiyalda döküm kopmustu kaynak yaptirdik düzen tutmadi sattim uzerine 3 traktor degistim o motoru hala ariyorum kimsenin lafina bakma temiz düzenli bir ford cogu külfetli pahali traktorden daha iyidir.Bir tamirci ve kullanici olarak söylüyorum bunu forddan korkma. Ama isterde ister oldummuda tas degmesin tekerine kivama geldimi doyamassin forda. Insallah temiz cincik bi ford bulursam alacam sırf gezmek icin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford 3000 almak mantıklı mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt