PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ford 3600 hidrolik ayar kolları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tulparx" data-source="post: 1243894" data-attributes="member: 75102"><p>Pozisyon kontrol toprak üzerinde asılı çalışan ekipmanları kontrol eder biçergibi (biçer ile eğim inerken kolları aşşağı basar yukarı doğru biçerken yukarı kaldırır) adından da belli pozisyonu kontrol eder çeki kontrol yani içteki toprak altında çalışan ekipmanları kontrol eder herhangi biriyle çalışırken diğeri en dip te olmalı çeki kontrol ile çalışırken iç teki ile diğeri en dipte olmalı örnek pulluk ile sürüm de çeki kontrol içteki ni en alta indirip ilerlenir pulluk batmaya başlar istenilen iş derinliği elde edildiğinde kol sabit lenir traktör zorlandığında kollar otomatik kendini yukarı kaldırır rahatladığında aynı konuma indirir bunun hızını da kolların altındaki yarım ay şeklindeki vanadan kontrol edersin öne doğru yatık ken yavaş geriye doğru hızlı bende kullanım kitapçığında görmüştüm bizim 3600’ün kitapçığı hala duruyoda ondan bakıp öğrendim ben böyle kullanıyorum bitik lastikle iş görüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tulparx, post: 1243894, member: 75102"] Pozisyon kontrol toprak üzerinde asılı çalışan ekipmanları kontrol eder biçergibi (biçer ile eğim inerken kolları aşşağı basar yukarı doğru biçerken yukarı kaldırır) adından da belli pozisyonu kontrol eder çeki kontrol yani içteki toprak altında çalışan ekipmanları kontrol eder herhangi biriyle çalışırken diğeri en dip te olmalı çeki kontrol ile çalışırken iç teki ile diğeri en dipte olmalı örnek pulluk ile sürüm de çeki kontrol içteki ni en alta indirip ilerlenir pulluk batmaya başlar istenilen iş derinliği elde edildiğinde kol sabit lenir traktör zorlandığında kollar otomatik kendini yukarı kaldırır rahatladığında aynı konuma indirir bunun hızını da kolların altındaki yarım ay şeklindeki vanadan kontrol edersin öne doğru yatık ken yavaş geriye doğru hızlı bende kullanım kitapçığında görmüştüm bizim 3600’ün kitapçığı hala duruyoda ondan bakıp öğrendim ben böyle kullanıyorum bitik lastikle iş görüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ford 3600 hidrolik ayar kolları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt