PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ford 5000 hakkındaki düşünceleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="94" data-source="post: 40240" data-attributes="member: 1129"><p><strong>Ynt: ford 5000 hakkındaki düşünceleriniz</strong></p><p></p><p></p><p>sen hangi forddan bahsedin kardesim</p><p>dedem 1973 te 0 cekmiş ben 88 de doğdum 2007 ye kadarda kullandımız makinaydı bi kere revizyona girdi.bizim hayatta 6 tane makina var hepsini alan ford 5000 di.</p><p>FORD 5000 de de soyle bi dur o makinanın badanaja kactını ova tarihi yazmaz msen ferguson denen egzantrekten traktorlen karıstırdın galiba goca fordu.</p><p>5000 lik cekemedimi istop eder tırmıkta badanaj etmeyen makinayı goster sen hele anızda hangi makina badanaj etmez.boştayken bile eder be.</p><p>ben 18 yasındaydım gecensene sattımız sene onla 3 tane buğday dolu araba cevirirdim tarlanın içinden cıkarırdım arabalarda 7.5 8 tonluk arabalar. kık diyipte badanaj etmezdi kalkısta bir iki kacıracak gibi olur ginede cekerdi.</p><p>ust cekiye al fordda bak bide ozaman kuvvete.4 kere ceki demiri kırdım.</p><p>FORD 5000 i sen fergusonlan karıstırdın galiba</p><p>cekeceni ceker cekemeyeceğinde bayılır istop eder.ginede badanaj etmez o makina</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="94, post: 40240, member: 1129"] [b]Ynt: ford 5000 hakkındaki düşünceleriniz[/b] sen hangi forddan bahsedin kardesim dedem 1973 te 0 cekmiş ben 88 de doğdum 2007 ye kadarda kullandımız makinaydı bi kere revizyona girdi.bizim hayatta 6 tane makina var hepsini alan ford 5000 di. FORD 5000 de de soyle bi dur o makinanın badanaja kactını ova tarihi yazmaz msen ferguson denen egzantrekten traktorlen karıstırdın galiba goca fordu. 5000 lik cekemedimi istop eder tırmıkta badanaj etmeyen makinayı goster sen hele anızda hangi makina badanaj etmez.boştayken bile eder be. ben 18 yasındaydım gecensene sattımız sene onla 3 tane buğday dolu araba cevirirdim tarlanın içinden cıkarırdım arabalarda 7.5 8 tonluk arabalar. kık diyipte badanaj etmezdi kalkısta bir iki kacıracak gibi olur ginede cekerdi. ust cekiye al fordda bak bide ozaman kuvvete.4 kere ceki demiri kırdım. FORD 5000 i sen fergusonlan karıstırdın galiba cekeceni ceker cekemeyeceğinde bayılır istop eder.ginede badanaj etmez o makina [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ford 5000 hakkındaki düşünceleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt