PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FORD 5000 MACERALARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SemboL" data-source="post: 421933" data-attributes="member: 29235"><p><strong>Ynt: FORD 5000 MACERALARI</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>5000 likçi olarak önceki bir konuda bilgi vermiştim.5000 lik yıldız ve düz pompa olmasına göre modeline göre yakıtı değişir ama çok değişmez.boş taksi niyetine kullanıma hayatta gelmez.sırtından yükü ardından işi önünden ağırlığı eksik etmeyeceksin. 35 lik ferguson kadar anca yakar yükte.tabii bu motorun rektefiye durumuna çekişine pompa durumuna göre değişir kardeş.kısacası ağır iş yapanı ondurur,boş gezeni öldürür.ufak tefek işleride olan birinin yanına az yakan bi ufaklık çekmesi şarttır.facebook tarım teknolojilerini ve 4x4 leri takip ediyorum. büyük 4x4 ler hariç diğerlerinin yaptığı işi benimkide yapıyor.çektiği yükü benimkide çekiyor.hatta yakıtıda onlardan az diyebilirim.çiftte 4x4 te 4 lü puluk takıyor bende 4 lü takıyorum.4x4 lerle aşağı yukarı aynı yakıyor.tek fark ben 4 lü pullukla arazim dikse baş yukarı zorlanırım o 4x ya bağlar daha rahat gider ve daha az yakar.araziye göre değişir. sadece 4x4 lerin kullanımı yol tutuşu ve iş görmesi rahat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SemboL, post: 421933, member: 29235"] [b]Ynt: FORD 5000 MACERALARI[/b] 5000 likçi olarak önceki bir konuda bilgi vermiştim.5000 lik yıldız ve düz pompa olmasına göre modeline göre yakıtı değişir ama çok değişmez.boş taksi niyetine kullanıma hayatta gelmez.sırtından yükü ardından işi önünden ağırlığı eksik etmeyeceksin. 35 lik ferguson kadar anca yakar yükte.tabii bu motorun rektefiye durumuna çekişine pompa durumuna göre değişir kardeş.kısacası ağır iş yapanı ondurur,boş gezeni öldürür.ufak tefek işleride olan birinin yanına az yakan bi ufaklık çekmesi şarttır.facebook tarım teknolojilerini ve 4x4 leri takip ediyorum. büyük 4x4 ler hariç diğerlerinin yaptığı işi benimkide yapıyor.çektiği yükü benimkide çekiyor.hatta yakıtıda onlardan az diyebilirim.çiftte 4x4 te 4 lü puluk takıyor bende 4 lü takıyorum.4x4 lerle aşağı yukarı aynı yakıyor.tek fark ben 4 lü pullukla arazim dikse baş yukarı zorlanırım o 4x ya bağlar daha rahat gider ve daha az yakar.araziye göre değişir. sadece 4x4 lerin kullanımı yol tutuşu ve iş görmesi rahat. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FORD 5000 MACERALARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt