PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Ford 5000 mi Steyr 8073 mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1347814" data-attributes="member: 56055"><p>O halde sağlamlık daha önemli ise, yada traktör sıcakta ve kuyruk mili çalışacak ise yavaş hızlarda 640 derim, daha kapasiteli olsun, bozulsun yaptırırım diyorsanız Steyr derim. </p><p></p><p>Steyr hepten çürük motor değil, lakin önceki sahibi hor kullanmış, masraf açabilir diye satılmış ise canınız sıkılabilir. Steyr daha kapasiteli lakin 640 kadar cefakar değil kesinlikle. 640 ta benzer işleri yapabilir.</p><p></p><p>Ağır ekipmanları Steyr daha iyi taşır, 640 ile ağır ekipmanlar zor çalışır, ilaç makinesi gibi. </p><p></p><p>MF 265 yada 165 te konuşulabilir, lakin yakıt olarak Steyr yada Fiat kadar ekonomik olmaz muhtemelen. </p><p></p><p>165 belki yakıt olarak iyidir kullanılan varsa yanıtlasın lütfen..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1347814, member: 56055"] O halde sağlamlık daha önemli ise, yada traktör sıcakta ve kuyruk mili çalışacak ise yavaş hızlarda 640 derim, daha kapasiteli olsun, bozulsun yaptırırım diyorsanız Steyr derim. Steyr hepten çürük motor değil, lakin önceki sahibi hor kullanmış, masraf açabilir diye satılmış ise canınız sıkılabilir. Steyr daha kapasiteli lakin 640 kadar cefakar değil kesinlikle. 640 ta benzer işleri yapabilir. Ağır ekipmanları Steyr daha iyi taşır, 640 ile ağır ekipmanlar zor çalışır, ilaç makinesi gibi. MF 265 yada 165 te konuşulabilir, lakin yakıt olarak Steyr yada Fiat kadar ekonomik olmaz muhtemelen. 165 belki yakıt olarak iyidir kullanılan varsa yanıtlasın lütfen.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Ford 5000 mi Steyr 8073 mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt