PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Ford 5000 mi Steyr 8073 mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1347850" data-attributes="member: 56055"><p>Konuya alternatif olarak; </p><p></p><p>Tümosan eskileren 74-80 ve 82-80 ler çekiş gücü çok güzel, Fiat kalitesine yakın, kuvvetli kuyruk mili ve uzun şasesi ile ağır ekipmanlar için fena sayılmaz, yalnızca hidrolik kaldırma kapasitesi vaad edilen 2000 kg civarından daha azmış gibi hissettiriyor, parça ve ustası var. Yakıt fena değil, ağır işe gelir.</p><p></p><p>Eski tek çeker Same Explorer 80 ve 70 ler yakıt olarak çok başarılıdır, vites seçeneği fazla, kuyruk mili güzel ve kuvvetli, hidrolik kaldırma kapasitesi 3490kg, şasesi uzun, sıcakta sorun olmaz, serilik olarak çok iyi, ağır ekipmanlar için ideal traktör, yalnızca parçaları pahalı ve ustası her dakika denk gelmez. Ağır iş bile yapılabilir, pulluk falan çeker. Sağlamlık olarak (pekiyi) notu veremem ama (iyi) notunu hak ediyor. </p><p></p><p>Yukarıda saydığım iki seçenek yani Tümosan ve Same uzun şaseleri nedeniyle tur olarak 640 ve 8073 kadar iyi değil, bundan dolayı ara çapa gibi işlerde Fiat ve Steyr kadar başarılı değildir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1347850, member: 56055"] Konuya alternatif olarak; Tümosan eskileren 74-80 ve 82-80 ler çekiş gücü çok güzel, Fiat kalitesine yakın, kuvvetli kuyruk mili ve uzun şasesi ile ağır ekipmanlar için fena sayılmaz, yalnızca hidrolik kaldırma kapasitesi vaad edilen 2000 kg civarından daha azmış gibi hissettiriyor, parça ve ustası var. Yakıt fena değil, ağır işe gelir. Eski tek çeker Same Explorer 80 ve 70 ler yakıt olarak çok başarılıdır, vites seçeneği fazla, kuyruk mili güzel ve kuvvetli, hidrolik kaldırma kapasitesi 3490kg, şasesi uzun, sıcakta sorun olmaz, serilik olarak çok iyi, ağır ekipmanlar için ideal traktör, yalnızca parçaları pahalı ve ustası her dakika denk gelmez. Ağır iş bile yapılabilir, pulluk falan çeker. Sağlamlık olarak (pekiyi) notu veremem ama (iyi) notunu hak ediyor. Yukarıda saydığım iki seçenek yani Tümosan ve Same uzun şaseleri nedeniyle tur olarak 640 ve 8073 kadar iyi değil, bundan dolayı ara çapa gibi işlerde Fiat ve Steyr kadar başarılı değildir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Ford 5000 mi Steyr 8073 mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt