PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Ford 5000 mi Steyr 8073 mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1390221" data-attributes="member: 56055"><p>Teşekkürler. Steyr in vites ve kuyruk mili seçenekleri sunma konusundaki cömertliği hakkında sizin ile aynı görüşteyim.</p><p></p><p>Fakat yukarıda alıntı yaptığınız mesajımda kuyruk mili olarak neden steyr değil de 640 önerdiğimi açıklayacak olursam;</p><p></p><p>Şahsi fikrim olarak hem durduğu yerde çalışma (Patos, santrifüj) olarak, hemde hareketli çalışma olarak (Balya makinası özellikle) gerek hararet olarak, gerek sağlamlık olarak bence 640, steyr den daha başarılı bir traktör.</p><p></p><p>Fazla uzun yazmak istemiyorum, eski konularda mevcut zaten, Steyr motor sahiplerinden bazıları çok zorlayınca çekiş yada kuyruk mili olarak arka tarafa yani şanzıman yada diferansiyele zarar verebiliyor ve yine bizim taraflarda çift zamanı Steyr lar bazen kaputu yada yan kapakları söküp geziyorlar, hemde yaz sıcağında değil, Ekim ayında. 640 ise Ağustos sıcağında bile koca gün anız bozup hararet göstergesi yarıya geliyor ancak, yine 640 lar bazı bölgelerde ideal balya makinası traktörü olarak kullanılıyor, yakıt ekonomisi, hareket ve arıza yapmadığı için.</p><p></p><p>Bunun haricinde eğer Steyr'ın Fiat kadar sağlam ve dayanıklı olduğunu düşünseydim, şiddetle 8073 tavsiye ederdim.</p><p></p><p>Yazdıklarım tamamıyla benim görüşümdür, herkesin görüşüne saygım sonsuz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1390221, member: 56055"] Teşekkürler. Steyr in vites ve kuyruk mili seçenekleri sunma konusundaki cömertliği hakkında sizin ile aynı görüşteyim. Fakat yukarıda alıntı yaptığınız mesajımda kuyruk mili olarak neden steyr değil de 640 önerdiğimi açıklayacak olursam; Şahsi fikrim olarak hem durduğu yerde çalışma (Patos, santrifüj) olarak, hemde hareketli çalışma olarak (Balya makinası özellikle) gerek hararet olarak, gerek sağlamlık olarak bence 640, steyr den daha başarılı bir traktör. Fazla uzun yazmak istemiyorum, eski konularda mevcut zaten, Steyr motor sahiplerinden bazıları çok zorlayınca çekiş yada kuyruk mili olarak arka tarafa yani şanzıman yada diferansiyele zarar verebiliyor ve yine bizim taraflarda çift zamanı Steyr lar bazen kaputu yada yan kapakları söküp geziyorlar, hemde yaz sıcağında değil, Ekim ayında. 640 ise Ağustos sıcağında bile koca gün anız bozup hararet göstergesi yarıya geliyor ancak, yine 640 lar bazı bölgelerde ideal balya makinası traktörü olarak kullanılıyor, yakıt ekonomisi, hareket ve arıza yapmadığı için. Bunun haricinde eğer Steyr'ın Fiat kadar sağlam ve dayanıklı olduğunu düşünseydim, şiddetle 8073 tavsiye ederdim. Yazdıklarım tamamıyla benim görüşümdür, herkesin görüşüne saygım sonsuz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Ford 5000 mi Steyr 8073 mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt