PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Videolar (Çekimler)
FORD 5000 ve ENTER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 431490" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: FORD 5000 ve ENTER</strong></p><p></p><p>kıyaslanmayacak fark var diyorsunya doğru diyorsun arada 8 beygir ve 81 nm cekiş gücü farkı var ford 5000 ler enter gibi rampada ayıla bayıla gitmez takarsın 6 ya dere tepe dinlemez basar gecer eger profil resmindeki traktore 5000 lik misal ediyorsan yanılıyorsun o 3600 dür enter tabiki daha güçlüdür ondan anlattıkların mantıksızca geldi bana enter camurda forddan üstün olusu tekerleridir bak bi fordun iki tekeri enterin 1 tekeri eder o enterin jantlarını forda tak birde öyle gir camura ince tekerli traktorlerin alayı camurda kendi kalın tekerlisine göre randımansızdır bunu bilen bilir enterin 724 modeli de var görmemişşin bilmiyorsun araştır bari biraz 724 ün tek farkı 624ün büyük tekerlisi ve 73 hp motorlu olmasıdır ... baska farkda yok ... bu cekişme düpedüz hileli konu sahibinin yorumlarını okursan anlarsın bizde ormancılık yapıyoruz enterin huyunu suyunu bilirim sıkmaya gelmez hararet yapar ve arızası cok boşuna piyasası o kadar düşük değil forda camur atmaya gerekyok anlattıgın enteride biliyorum kullandım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 431490, member: 19401"] [b]Ynt: FORD 5000 ve ENTER[/b] kıyaslanmayacak fark var diyorsunya doğru diyorsun arada 8 beygir ve 81 nm cekiş gücü farkı var ford 5000 ler enter gibi rampada ayıla bayıla gitmez takarsın 6 ya dere tepe dinlemez basar gecer eger profil resmindeki traktore 5000 lik misal ediyorsan yanılıyorsun o 3600 dür enter tabiki daha güçlüdür ondan anlattıkların mantıksızca geldi bana enter camurda forddan üstün olusu tekerleridir bak bi fordun iki tekeri enterin 1 tekeri eder o enterin jantlarını forda tak birde öyle gir camura ince tekerli traktorlerin alayı camurda kendi kalın tekerlisine göre randımansızdır bunu bilen bilir enterin 724 modeli de var görmemişşin bilmiyorsun araştır bari biraz 724 ün tek farkı 624ün büyük tekerlisi ve 73 hp motorlu olmasıdır ... baska farkda yok ... bu cekişme düpedüz hileli konu sahibinin yorumlarını okursan anlarsın bizde ormancılık yapıyoruz enterin huyunu suyunu bilirim sıkmaya gelmez hararet yapar ve arızası cok boşuna piyasası o kadar düşük değil forda camur atmaya gerekyok anlattıgın enteride biliyorum kullandım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Videolar (Çekimler)
FORD 5000 ve ENTER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt