PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Çekimler)
Ford 7610 4x4 bakımda....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 975269" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: Ford 7610 4x4 bakımda....</strong></p><p></p><p> yakıtını net olarak ölçmedim ama şöyle söyliyim daha önce ortalaması 70 80hp traktörler kullanıyorduk buna binmeden öncesi açıkçası tereddütteydik ama yakıtı benim görüşüm çok iyi. Motoru komplede yapardık ama pistonları söktük baktık hiç sıkıntı yok gömleklerde en ufak aşınma söz konusu değil ama segmanları yerine oturttuk pistonu sokünce boşluk vardı yeni segman takımları tam sıfır oturdu yeni gomlek çakılmış gibi.. işlerin yoğunluğundan dolayı biraz uzak kaldık buralara. Parçaların hepsini orjinalini aldım herşeyi dahil 2500tlyi buldu ama sanki başka bi traktöre binmiş gibi oldum çok değişti. 3610 benim emektar onu kesinlikle satmam bunun ayni bakimını onada yaptım ikisene önce sorunsuz görüyor işimi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 975269, member: 29556"] [b]Ynt: Ford 7610 4x4 bakımda....[/b] yakıtını net olarak ölçmedim ama şöyle söyliyim daha önce ortalaması 70 80hp traktörler kullanıyorduk buna binmeden öncesi açıkçası tereddütteydik ama yakıtı benim görüşüm çok iyi. Motoru komplede yapardık ama pistonları söktük baktık hiç sıkıntı yok gömleklerde en ufak aşınma söz konusu değil ama segmanları yerine oturttuk pistonu sokünce boşluk vardı yeni segman takımları tam sıfır oturdu yeni gomlek çakılmış gibi.. işlerin yoğunluğundan dolayı biraz uzak kaldık buralara. Parçaların hepsini orjinalini aldım herşeyi dahil 2500tlyi buldu ama sanki başka bi traktöre binmiş gibi oldum çok değişti. 3610 benim emektar onu kesinlikle satmam bunun ayni bakimını onada yaptım ikisene önce sorunsuz görüyor işimi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Çekimler)
Ford 7610 4x4 bakımda....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt