PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Çekimler)
ford 7610 iç görünüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih69" data-source="post: 265472" data-attributes="member: 23629"><p><strong>Ynt: ford 7610 iç görünüm</strong></p><p></p><p>merhaba arkadaşlar bende de 1968 model 5000 lik ford var.forumda okudumda eleştrenler var.ben tek birşey bilirim 5000 lik fordun üstüne traktör tanımam bize sıfır gelmiş hala dimdik hala ayakta.43 senedir ne fren balatası değişti ne şanzıman açıldı hiç bir problem yok.ford un çıkardığı ilk model sonradan 73 modeller çıktı ama bendeki kadar onlar tutulmadı nedense.kalkıp mf ile kıyaslayanlar ne haddine canım mf nin.insanlar yeni taraktörlere akın etti nedense eskileri değiştirdiler şimdi ise çoğu pişman eski traktörlerini mum ile arıyorlar.bu arada bayburtluyum bizim orada ford 5000 liğin üst modelleri yok hiç baya merak ediyorum hiç gördedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih69, post: 265472, member: 23629"] [b]Ynt: ford 7610 iç görünüm[/b] merhaba arkadaşlar bende de 1968 model 5000 lik ford var.forumda okudumda eleştrenler var.ben tek birşey bilirim 5000 lik fordun üstüne traktör tanımam bize sıfır gelmiş hala dimdik hala ayakta.43 senedir ne fren balatası değişti ne şanzıman açıldı hiç bir problem yok.ford un çıkardığı ilk model sonradan 73 modeller çıktı ama bendeki kadar onlar tutulmadı nedense.kalkıp mf ile kıyaslayanlar ne haddine canım mf nin.insanlar yeni taraktörlere akın etti nedense eskileri değiştirdiler şimdi ise çoğu pişman eski traktörlerini mum ile arıyorlar.bu arada bayburtluyum bizim orada ford 5000 liğin üst modelleri yok hiç baya merak ediyorum hiç gördedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Çekimler)
ford 7610 iç görünüm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt