PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford Aldığına Pişman Olan Var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali şen" data-source="post: 948532" data-attributes="member: 11600"><p><strong>Ynt: Ford Aldığına Pişman Olan Var mı?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>biz 2003 te 3600 almıştık ilk traktörümüzdü bütün acemiliğimi onda atlattım 84 modeldi T7 blok bizim şansımıza iyisi denk geldi. Çoğu zaman büyük ekipman takmak zorunda kaldım önü kalka kalka iş yapıyordum çok zorlattım acemilikte var tabi. kuyruk mili ile kuyudan su çektik harareti hiç inmiyordu, rotovatör takıyordum her sene ondada harareti hiç inmiyordu rotovatör çekerken hararetten dolayı sürekli radyatörün yanındaki küçük hortumdan su akıtırdı takip ederdim canıma tak etti hararet 110 dereceye kadar çıktı genede bir şey olmadı.Bize yetersiz geldiğini düşündük 5000 aldık bunlarda şöyle bir problem olabiliyormuş; motor bloğunun içinde zamanla aşınmadan dolayı yağ kanalları ile su kanalları arasında bir delik açılıyormuş hepsinde olacak diye bir şey yok ama genelde olabiliyormuş.Bizimkide öyle oldu deliğe boru çaktırdık rektefe yaptırmak zorunda kaldık bir sene sonra tekrar aynı yerden delik açıldı çıkma motor bloğu ile değiştirdik. Yani kısaca 12 bin liralık traktöre sonradan 7 bin lira para harcadık aldığımız blok çıkma olduğu için bundanda korkuyorum. benim tavsiyem 5000 alma 6600 al onların motor bloğu baklava dilimli bloklar onlarda bu problem olmuyormuş. baklava dilimi bloklar önceki bloklarda problem çıktığı için üretilmiş diye duydum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali şen, post: 948532, member: 11600"] [b]Ynt: Ford Aldığına Pişman Olan Var mı?[/b] biz 2003 te 3600 almıştık ilk traktörümüzdü bütün acemiliğimi onda atlattım 84 modeldi T7 blok bizim şansımıza iyisi denk geldi. Çoğu zaman büyük ekipman takmak zorunda kaldım önü kalka kalka iş yapıyordum çok zorlattım acemilikte var tabi. kuyruk mili ile kuyudan su çektik harareti hiç inmiyordu, rotovatör takıyordum her sene ondada harareti hiç inmiyordu rotovatör çekerken hararetten dolayı sürekli radyatörün yanındaki küçük hortumdan su akıtırdı takip ederdim canıma tak etti hararet 110 dereceye kadar çıktı genede bir şey olmadı.Bize yetersiz geldiğini düşündük 5000 aldık bunlarda şöyle bir problem olabiliyormuş; motor bloğunun içinde zamanla aşınmadan dolayı yağ kanalları ile su kanalları arasında bir delik açılıyormuş hepsinde olacak diye bir şey yok ama genelde olabiliyormuş.Bizimkide öyle oldu deliğe boru çaktırdık rektefe yaptırmak zorunda kaldık bir sene sonra tekrar aynı yerden delik açıldı çıkma motor bloğu ile değiştirdik. Yani kısaca 12 bin liralık traktöre sonradan 7 bin lira para harcadık aldığımız blok çıkma olduğu için bundanda korkuyorum. benim tavsiyem 5000 alma 6600 al onların motor bloğu baklava dilimli bloklar onlarda bu problem olmuyormuş. baklava dilimi bloklar önceki bloklarda problem çıktığı için üretilmiş diye duydum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford Aldığına Pişman Olan Var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt