PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Videolar (Çekimler)
FORD ÇAKILLDA {GENC EYMİRLİ}
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 927281" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: FORD ÇAKILLDA {GENC EYMİRLİ}</strong></p><p></p><p>Dostum hepsini soktum inceledim suan kendim fiat traktor kullaniyorum abarttigim falanda yok ac bak attigim linkte her traktorun teknik ozelligi yazar mf 135fordun en ufagindan bile üstün olamaz iş konusunda yakitta idda etmiyorum 135 in ne derece az yaktigini herkez bilir. Bu yuzden sacmalamana gerek yok yok sikayetciymismiste yok bilmemne kullan öyle gel konuş 31 sene ford 7 8 senede kapimda massey durdu su kapimdaki 14. Traktorum. Ford kotuymus bilmemne palavra dostum bunlar zamaninda en pahali traktor onlardi. Fren dedigin sey sadece 3000 lerde gecerlidir diger 5000 lerin frenleri suanki traktorlerde yeni yeni geliyor. Sagdan soldan duyma lafla burada konusma boyle. Konu amacini aşıyor istersen gel misafirim ol arkadasinin fordunun freninide hallederiz diger sikintilarinida. Kuru kuruya tartismaya gerek yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 927281, member: 19401"] [b]Ynt: FORD ÇAKILLDA {GENC EYMİRLİ}[/b] Dostum hepsini soktum inceledim suan kendim fiat traktor kullaniyorum abarttigim falanda yok ac bak attigim linkte her traktorun teknik ozelligi yazar mf 135fordun en ufagindan bile üstün olamaz iş konusunda yakitta idda etmiyorum 135 in ne derece az yaktigini herkez bilir. Bu yuzden sacmalamana gerek yok yok sikayetciymismiste yok bilmemne kullan öyle gel konuş 31 sene ford 7 8 senede kapimda massey durdu su kapimdaki 14. Traktorum. Ford kotuymus bilmemne palavra dostum bunlar zamaninda en pahali traktor onlardi. Fren dedigin sey sadece 3000 lerde gecerlidir diger 5000 lerin frenleri suanki traktorlerde yeni yeni geliyor. Sagdan soldan duyma lafla burada konusma boyle. Konu amacini aşıyor istersen gel misafirim ol arkadasinin fordunun freninide hallederiz diger sikintilarinida. Kuru kuruya tartismaya gerek yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Videolar (Çekimler)
FORD ÇAKILLDA {GENC EYMİRLİ}
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt