PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hukukcu_Efe" data-source="post: 840081" data-attributes="member: 26313"><p><strong>Ynt: FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR</strong></p><p></p><p>3 yıldır 2006 Model 90lık Connect kullanıyorum. Bazı arkadaşlar 40 kr yakıyor falan demiş. Bazıları 1Lt ile 13-14 km gidiyor demiş. En son uzun yola gittiğimde (Denizli-Bilecik-840 km gidiş-geliş) km.de ortalama 26 kr. yaktı. 840 km.lik yolda 220 tl mazot tüketti. Ortalama hız 100-110 arabada 4 kişi vardı. Ayrıca havanın sıcak olmasından dolayı dönüşte klimayı da açtım. Bence 220 nm tork ve 90 bg. güç üreten 1600 kg.lık araca göre gayet de uygun bir tüketim. Aracım 130.000 km.de. Yol tutuşu konusunda zaten refarns. Ama içine biraz fazla gürültü aldığı ve süspansiyonun da sert olduğu bi gerçek. Ama kemikli yapısı ve sağlamlığı ile de insana güven veriyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hukukcu_Efe, post: 840081, member: 26313"] [b]Ynt: FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR[/b] 3 yıldır 2006 Model 90lık Connect kullanıyorum. Bazı arkadaşlar 40 kr yakıyor falan demiş. Bazıları 1Lt ile 13-14 km gidiyor demiş. En son uzun yola gittiğimde (Denizli-Bilecik-840 km gidiş-geliş) km.de ortalama 26 kr. yaktı. 840 km.lik yolda 220 tl mazot tüketti. Ortalama hız 100-110 arabada 4 kişi vardı. Ayrıca havanın sıcak olmasından dolayı dönüşte klimayı da açtım. Bence 220 nm tork ve 90 bg. güç üreten 1600 kg.lık araca göre gayet de uygun bir tüketim. Aracım 130.000 km.de. Yol tutuşu konusunda zaten refarns. Ama içine biraz fazla gürültü aldığı ve süspansiyonun da sert olduğu bi gerçek. Ama kemikli yapısı ve sağlamlığı ile de insana güven veriyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt