PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 841088" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR</strong></p><p></p><p>aracıma yakıt aldım.bu değerleri sizlerle paylaşmak istiyorum.bilmeyenler için araç 110 luk yeni kasa glx.</p><p></p><p>tamamı şehir içi.bazen çok sakin bazen fazla sert ve aşağı yukarı normal kullanımda </p><p>540 km 40.8 litre mazot aldı.174 tl tuttu.mazotu 4340 tan aldım.100 km de tam 7.5 litre yakmış. km de de 329 bin yakmış.1 litre mazot ile 13.3 km yol gitmiş.mazotu aldığımda aracım da çeyrekten az fazla mazot vardı.kalan yakıt mesafem 191 km gösteriyordu.ortalama hızım 38 km.depoyu tam fullediğim de ise tekrar kalan yakıt mesafem 815 km ye çıktı.bence değerler kesinlikle normal.sonuçta 110 beygir gücünde 1500 kiloluk bir araç.ha şunu da belirtmek isterim ki.çooook az yakıyor denen kango ise aynı şartlarda 290-300 bin yakıyor km de.yani kesinlikle aradaki 30 bin fark için kango ile conneti mukayese bile etmem.yukarda da yazdığım gibi herşey iyi hoşta birazcık fazla zıplıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 841088, member: 21790"] [b]Ynt: FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR[/b] aracıma yakıt aldım.bu değerleri sizlerle paylaşmak istiyorum.bilmeyenler için araç 110 luk yeni kasa glx. tamamı şehir içi.bazen çok sakin bazen fazla sert ve aşağı yukarı normal kullanımda 540 km 40.8 litre mazot aldı.174 tl tuttu.mazotu 4340 tan aldım.100 km de tam 7.5 litre yakmış. km de de 329 bin yakmış.1 litre mazot ile 13.3 km yol gitmiş.mazotu aldığımda aracım da çeyrekten az fazla mazot vardı.kalan yakıt mesafem 191 km gösteriyordu.ortalama hızım 38 km.depoyu tam fullediğim de ise tekrar kalan yakıt mesafem 815 km ye çıktı.bence değerler kesinlikle normal.sonuçta 110 beygir gücünde 1500 kiloluk bir araç.ha şunu da belirtmek isterim ki.çooook az yakıyor denen kango ise aynı şartlarda 290-300 bin yakıyor km de.yani kesinlikle aradaki 30 bin fark için kango ile conneti mukayese bile etmem.yukarda da yazdığım gibi herşey iyi hoşta birazcık fazla zıplıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt