PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ford new holland 7740 mı ts 100 mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hasanfuat" data-source="post: 648306" data-attributes="member: 29255"><p><strong>Ynt: ford new holland 7740 mı ts 100 mü</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>7740 ilk seriler senkromecsiz </p><p></p><p>ikiside aynı fabrikadan cıkma kalite farkı olduğunu düşünmüyorum </p><p>bence olay kırmızı kaporta 66 serisi ( yerli olmak şartı ile ) td serisi gibi kırmızı kasa fiatlar reşat altını </p><p>7740 daha sade </p><p>şanzıman olarak 7740 hi-low bucuklu 16 vites </p><p>ts 100 hi-low yok oda 16 vites </p><p></p><p>mesela 7740 ların hi - low (paket) dağıttını söyler tamirciler bunun sebebi yanlış kullanım bucuk düğme ile değişiyo diye debriyaja basmadan yük altında gereksiz yere sık sık kullanımından kaynaklanıyor tabi zamanla kullanmayı öğrendik </p><p></p><p>ts 100 bucuksuz böyle bi risk yok </p><p></p><p>yakıt olarak bişey söyleyemem ama fark ediceğini düşünmüyorum </p><p>7740 ın silindir hacmı 5 litreye yakın </p><p>ts 100 4.5 litre diye biliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hasanfuat, post: 648306, member: 29255"] [b]Ynt: ford new holland 7740 mı ts 100 mü[/b] 7740 ilk seriler senkromecsiz ikiside aynı fabrikadan cıkma kalite farkı olduğunu düşünmüyorum bence olay kırmızı kaporta 66 serisi ( yerli olmak şartı ile ) td serisi gibi kırmızı kasa fiatlar reşat altını 7740 daha sade şanzıman olarak 7740 hi-low bucuklu 16 vites ts 100 hi-low yok oda 16 vites mesela 7740 ların hi - low (paket) dağıttını söyler tamirciler bunun sebebi yanlış kullanım bucuk düğme ile değişiyo diye debriyaja basmadan yük altında gereksiz yere sık sık kullanımından kaynaklanıyor tabi zamanla kullanmayı öğrendik ts 100 bucuksuz böyle bi risk yok yakıt olarak bişey söyleyemem ama fark ediceğini düşünmüyorum 7740 ın silindir hacmı 5 litreye yakın ts 100 4.5 litre diye biliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ford new holland 7740 mı ts 100 mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt