PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Çekimler)
Ford-New Holland 7740
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ford_NH" data-source="post: 84155" data-attributes="member: 2806"><p><strong>Ynt: Ford-New Holland 7740</strong></p><p></p><p></p><p>Senin traktörlerden anlayıp anlamadığını sadece traktörü tipiyle yargıladığın için yazdım bu bir, kendi zevkin de beni ilgilendirmez zaten zevkine de bişey yazmadım bu iki, bu traktör gayet bakımlı ve eski de deil(bi traktörün eski olup olmadığı tipine bakıp söylenmez önemli olan motorun ve şanzumanın iyi olmasıdır) bu üç, motorun çekişine zaten senin bi yorum yapmanı beklemiyorum bu dört ve ben kendi kendime deil bu yorumuna karşılık yazdım bu beş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ford_NH, post: 84155, member: 2806"] [b]Ynt: Ford-New Holland 7740[/b] Senin traktörlerden anlayıp anlamadığını sadece traktörü tipiyle yargıladığın için yazdım bu bir, kendi zevkin de beni ilgilendirmez zaten zevkine de bişey yazmadım bu iki, bu traktör gayet bakımlı ve eski de deil(bi traktörün eski olup olmadığı tipine bakıp söylenmez önemli olan motorun ve şanzumanın iyi olmasıdır) bu üç, motorun çekişine zaten senin bi yorum yapmanı beklemiyorum bu dört ve ben kendi kendime deil bu yorumuna karşılık yazdım bu beş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Çekimler)
Ford-New Holland 7740
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt