PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sagalassos" data-source="post: 939428" data-attributes="member: 55193"><p>Değerli arkadaşlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Bir kaç galeri var, Bunlar Samsun, Adana, yozgat şehirlerinde . Eski model Ford traktörler satılıyor. Mesela 1977 model (Dikkat) 6600 fordlara 22.000-25.000-30.000 gibi saçma sapan fiyatlar isteniyor. Akıl var fikir var, bu fiyatı nasıl isteyebiliyorsunuz. Hadi istemeyi bırak, 6 aydır bekliyorlar ki satılsın. Her gün ilan veriyorlar. Satılmıyor, Başka bir ilginç mevzu da , başka illerden elinde Ford traktörü olanlar bakıyorlar internete fiyatları görüyorlar, onlarda onlara uyarak sallayıp savuruyorlar. Traktörde boya kalmamış, derisi yüzülmüş, duruşu değişmiş bacakları ayrılmış, motoru zaten ben bittim,rekteve diye bağırıyor, insaf diyorum insaf.. Akıllı bir rakam isteyin kardeşim.. Batı şehirlerinde bu motorların yüzüne bakılmayışının sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim. Neden batıda tutulmuyor, neden bu 3-4 il ve çevresi bu fordlara kafayı takmış durumda.. Ben bunları yazarken ford traktörleri kötülemek için yazmıyorum. Bunun bilinmesini isterim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sagalassos, post: 939428, member: 55193"] Değerli arkadaşlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Bir kaç galeri var, Bunlar Samsun, Adana, yozgat şehirlerinde . Eski model Ford traktörler satılıyor. Mesela 1977 model (Dikkat) 6600 fordlara 22.000-25.000-30.000 gibi saçma sapan fiyatlar isteniyor. Akıl var fikir var, bu fiyatı nasıl isteyebiliyorsunuz. Hadi istemeyi bırak, 6 aydır bekliyorlar ki satılsın. Her gün ilan veriyorlar. Satılmıyor, Başka bir ilginç mevzu da , başka illerden elinde Ford traktörü olanlar bakıyorlar internete fiyatları görüyorlar, onlarda onlara uyarak sallayıp savuruyorlar. Traktörde boya kalmamış, derisi yüzülmüş, duruşu değişmiş bacakları ayrılmış, motoru zaten ben bittim,rekteve diye bağırıyor, insaf diyorum insaf.. Akıllı bir rakam isteyin kardeşim.. Batı şehirlerinde bu motorların yüzüne bakılmayışının sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim. Neden batıda tutulmuyor, neden bu 3-4 il ve çevresi bu fordlara kafayı takmış durumda.. Ben bunları yazarken ford traktörleri kötülemek için yazmıyorum. Bunun bilinmesini isterim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt