PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 940181" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar</strong></p><p></p><p>Tamam abi bizim eşşek kancik anasini satayim ya ne forummus be ! fanatigim varmi dostum iddalariminda arkasindayim istanbul cekmekoy mekanım nh traktor kullaniyorum öyle. Sende alma kardesim o zaman dökük motoru 30 a mal adamin mülk adamin. Fanatigim evet varmi zoruna giden ? Oda benim tercihim olsun bugün satar yine forda binerim ford kullanmiyorum diye onuda kotulememmi gerekiyor stayirada binerim isborayada fakat ford fanatigiyim 4 tane fiat geçmiş elimden haladahada kullaniyorum fanatiklik yaparim ama isimi goren traktoru de kullanirim bu kimseyi alakadar etmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 940181, member: 19401"] [b]Ynt: Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar[/b] Tamam abi bizim eşşek kancik anasini satayim ya ne forummus be ! fanatigim varmi dostum iddalariminda arkasindayim istanbul cekmekoy mekanım nh traktor kullaniyorum öyle. Sende alma kardesim o zaman dökük motoru 30 a mal adamin mülk adamin. Fanatigim evet varmi zoruna giden ? Oda benim tercihim olsun bugün satar yine forda binerim ford kullanmiyorum diye onuda kotulememmi gerekiyor stayirada binerim isborayada fakat ford fanatigiyim 4 tane fiat geçmiş elimden haladahada kullaniyorum fanatiklik yaparim ama isimi goren traktoru de kullanirim bu kimseyi alakadar etmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt