PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 940191" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar</strong></p><p></p><p>İlk traktorumuz 444 enter sifir alınma ikincisi 2030 john deere sıfır alınma 3.su ford 3610 sifir alinma 4. 7056Dts ikinci el 5. 480 ikinci el 6. Mf 240 ikinci el 7. 1130ikinci el jd 8. Ford 5000 ikinci el 9.fiat 60 56 ikinci el 10. 6066 nh ikinci el. Niye bu kadar fazla diyeceksiniz ormancilik yapanlar bilirler ne kadar yiprandigini. Benim kavga etme gibi niyetim yok anıl olsada buradan neye varilir kardesim ne senin nede baskasinin kalbini kici kırık ford yada stayir icinde kirmam fakat bu kadar kişinin tepki gostermesine şaşırdım acikcasi sıkıntı yok yalnız yorum yazmakda özgürdür sende kendi dusunceni yazmissin saygi duyarim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 940191, member: 19401"] [b]Ynt: Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar[/b] İlk traktorumuz 444 enter sifir alınma ikincisi 2030 john deere sıfır alınma 3.su ford 3610 sifir alinma 4. 7056Dts ikinci el 5. 480 ikinci el 6. Mf 240 ikinci el 7. 1130ikinci el jd 8. Ford 5000 ikinci el 9.fiat 60 56 ikinci el 10. 6066 nh ikinci el. Niye bu kadar fazla diyeceksiniz ormancilik yapanlar bilirler ne kadar yiprandigini. Benim kavga etme gibi niyetim yok anıl olsada buradan neye varilir kardesim ne senin nede baskasinin kalbini kici kırık ford yada stayir icinde kirmam fakat bu kadar kişinin tepki gostermesine şaşırdım acikcasi sıkıntı yok yalnız yorum yazmakda özgürdür sende kendi dusunceni yazmissin saygi duyarim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt