PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Forumdaki Sessiz Çoğunluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 794316" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: Forumdaki Sessiz Çoğunluk</strong></p><p></p><p>Ben konuyla ilgili mesaj yazma konusunda Mustafa gibi düşünüyorum,ama diğer türlü düşünen arkadaşlar da haklıdır olay sadece bakış açısı.</p><p>Gruplaşma mevzusuna gelirsek,aslında bu konuda gayet normal bir durum var.Nasıl ki yeni bir topluluğa girdiğimizde bir süre alışma devresi olur,burada da aynen o var.Tabi biraz da yüzyüze görüşmenin etkisiyle insanlar arasında daha sıkı bir ilişki oluşuyor,mesela bunu en iyi analiz edebileceklerden biri sensin Ufuk abi.Sizler de trakya grubu olarak ilk buluşmanızı yaptınız,tadı damağınızda kaldığını buradan takip ettik,eminim aranızdaki ilişki de farklılaşmıştır.</p><p>Şöyle bir örnek de verebilirim,sitenin ilk kurulduğu zamanlarda şu an sizlerin bildiği olarak Mustafa,Erkan ve Fatih arslan vardı.Ama bakın şimdi ne kadar farklı insanlarla dostluk kurduk.Bunlar zamanla oluyor.Trakkulüp hepimizin,lütfen kimse yanlış düşünmesin,sadece yeni üyeler biraz sabırlı olmalı diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 794316, member: 110"] [b]Ynt: Forumdaki Sessiz Çoğunluk[/b] Ben konuyla ilgili mesaj yazma konusunda Mustafa gibi düşünüyorum,ama diğer türlü düşünen arkadaşlar da haklıdır olay sadece bakış açısı. Gruplaşma mevzusuna gelirsek,aslında bu konuda gayet normal bir durum var.Nasıl ki yeni bir topluluğa girdiğimizde bir süre alışma devresi olur,burada da aynen o var.Tabi biraz da yüzyüze görüşmenin etkisiyle insanlar arasında daha sıkı bir ilişki oluşuyor,mesela bunu en iyi analiz edebileceklerden biri sensin Ufuk abi.Sizler de trakya grubu olarak ilk buluşmanızı yaptınız,tadı damağınızda kaldığını buradan takip ettik,eminim aranızdaki ilişki de farklılaşmıştır. Şöyle bir örnek de verebilirim,sitenin ilk kurulduğu zamanlarda şu an sizlerin bildiği olarak Mustafa,Erkan ve Fatih arslan vardı.Ama bakın şimdi ne kadar farklı insanlarla dostluk kurduk.Bunlar zamanla oluyor.Trakkulüp hepimizin,lütfen kimse yanlış düşünmesin,sadece yeni üyeler biraz sabırlı olmalı diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Forumdaki Sessiz Çoğunluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt