PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Forumdaki Sessiz Çoğunluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali şen" data-source="post: 794551" data-attributes="member: 11600"><p><strong>Ynt: Forumdaki Sessiz Çoğunluk</strong></p><p></p><p>yazılanların hepsini okudum.Ben kendimden örnek vermek istiyorum tarıma başlayalı 10 yıl oldu ve ektiğimiz alan 50 dekardan ibaret buradan da anlaşılacağı gibi tecrübe konusundan baya eksiklerim var.Ben bir çok konuyu takip ediyorum ama çoğuna yorum yapmıyorum çünkü o konu hakkında bilgi sahibi değilim.İlgili olduğum bilgi edinmek istediğim konulara yorum yazıyorum soru soruyorum veya azda olsa bilgim varsa bir konuda o konuda da yardımcı olmaya çalışıyorum.Buluşmalara katılmak istedim sınav dönemine denk geldi katılamadım buluşmaya katılmış olsaydım tabiki daha güzel olurdu buradan klavyeden sohbet etmekten aynı ortamda bulunup sohbet etmek daha samimi ve sıcak olacaktır.Ben şuan Elazığ ' dayım Doğudanda birçok üyemiz var doğuda da buluşmalar düzenlenebilir (U.ÖZKAN ve YUSUFTUYLUOGLU abilerim bu işi en iyi siz organize edersiniz düşüncesindeyim organizasyonun başında büyüklerin olması daha uygun olur) dediğiniz gibi bölge bölge kaynaşmaları artırırsak Genel buluşmalarda bölgelerden otobüs kaldırılıp bir araya gelmemiz daha kolay olur ve yolculuk sırasında da güzel vakit geçirilir düşüncesindeyim.Bu arada Ufukk abi açtığın konu ile birbirimizle daha samimi olmamızı ve trakkulup ailesini dahada büyütmeye çalışmandan dolayı teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali şen, post: 794551, member: 11600"] [b]Ynt: Forumdaki Sessiz Çoğunluk[/b] yazılanların hepsini okudum.Ben kendimden örnek vermek istiyorum tarıma başlayalı 10 yıl oldu ve ektiğimiz alan 50 dekardan ibaret buradan da anlaşılacağı gibi tecrübe konusundan baya eksiklerim var.Ben bir çok konuyu takip ediyorum ama çoğuna yorum yapmıyorum çünkü o konu hakkında bilgi sahibi değilim.İlgili olduğum bilgi edinmek istediğim konulara yorum yazıyorum soru soruyorum veya azda olsa bilgim varsa bir konuda o konuda da yardımcı olmaya çalışıyorum.Buluşmalara katılmak istedim sınav dönemine denk geldi katılamadım buluşmaya katılmış olsaydım tabiki daha güzel olurdu buradan klavyeden sohbet etmekten aynı ortamda bulunup sohbet etmek daha samimi ve sıcak olacaktır.Ben şuan Elazığ ' dayım Doğudanda birçok üyemiz var doğuda da buluşmalar düzenlenebilir (U.ÖZKAN ve YUSUFTUYLUOGLU abilerim bu işi en iyi siz organize edersiniz düşüncesindeyim organizasyonun başında büyüklerin olması daha uygun olur) dediğiniz gibi bölge bölge kaynaşmaları artırırsak Genel buluşmalarda bölgelerden otobüs kaldırılıp bir araya gelmemiz daha kolay olur ve yolculuk sırasında da güzel vakit geçirilir düşüncesindeyim.Bu arada Ufukk abi açtığın konu ile birbirimizle daha samimi olmamızı ve trakkulup ailesini dahada büyütmeye çalışmandan dolayı teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Forumdaki Sessiz Çoğunluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt