PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Forumdaki Sessiz Çoğunluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="b.ozyurt" data-source="post: 798951" data-attributes="member: 47"><p><strong>Ynt: Forumdaki Sessiz Çoğunluk</strong></p><p></p><p>Foruma ilk üye olduğumda,2008 ' de az kişiydik ama herkes deli gibi paylaşım yapıyordu ve her konuda dünyalar kadar yorum yapılıyordu. Bu da kendi içinde bir döngü halinde insanlara şevk veriyordu. Trakkulüp sayesinde birçok arkadaşımız oldu. Burası sayesinde mal sattık,mal aldık. Ares ' i burada buldum ben mesela. Hayatıma en çok renk katan öğelerden birini sayenizde buldum. Trakkulüp ' e her zaman borçlu kalacağım bu konuda. 2012 senesine geldiğimizde,üniversiteye hazırlandığım için bilgisayarı veya interneti büyük oranda hayatımdan çıkardım. Trakkulüpten de bayağı uzaklaştım.2012 yazında herşey bitip trakkulüpe geri döndüğümde birşeylerin farklı olduğunu gördüm. Üye sayısı artmıştı. Tanmadığım, konuşmadığım bir sürü insan gelmişti siteye. Üye sayısı artmıştı ama aktiflik aksine azalmıştı gördüğüm kadarıyla.Bunun sebebini hala anlayamıyorum.</p><p></p><p>Bu 50.000 üyenin bence bir kısmı zamanında google ' a birşeyler yazıp Trakkulüp çıkınca girip,link göremediğinden dolayı üye olmuş insanlar. Ve bir daha geri gelmediler. İnsanlara zorla birşeyler yaptıramayız tabii ki. Ama yazımın başında bahsettiğim o döngüyü tekrar yakalayabilirsek ailecek,mükemmel işler yakalarız.Ben mesela bu aralar yakaladım gibi. Her paylaştığım konuya aldığım dönütler sayesinde her seferinde daha çok paylaşma isteği geliyor.</p><p></p><p>Ve tanıtım konusuna da değinilmiş bir yerde.Bunun bir çözümünü avrasya fuarı buluşmasında fikir olarak konuşmuştuk. Bu fuarlara ufak bir stand açabiliriz diye. Kaçak iş yapmayız da,böyle bi alan kiralayıp,başında da 2-3 kişi durursa ziyaretçilere kendimizi tanıtabiliriz.3-4 sandalye,1 masa,masaya 2 adet bilgisayar,bilgisayarlarda Trakkulüp-fuar diye bir profil açarız.Millet girsin incelesin diye.vs.Şahsen ben Trakya fuarlarında görev alabilirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="b.ozyurt, post: 798951, member: 47"] [b]Ynt: Forumdaki Sessiz Çoğunluk[/b] Foruma ilk üye olduğumda,2008 ' de az kişiydik ama herkes deli gibi paylaşım yapıyordu ve her konuda dünyalar kadar yorum yapılıyordu. Bu da kendi içinde bir döngü halinde insanlara şevk veriyordu. Trakkulüp sayesinde birçok arkadaşımız oldu. Burası sayesinde mal sattık,mal aldık. Ares ' i burada buldum ben mesela. Hayatıma en çok renk katan öğelerden birini sayenizde buldum. Trakkulüp ' e her zaman borçlu kalacağım bu konuda. 2012 senesine geldiğimizde,üniversiteye hazırlandığım için bilgisayarı veya interneti büyük oranda hayatımdan çıkardım. Trakkulüpten de bayağı uzaklaştım.2012 yazında herşey bitip trakkulüpe geri döndüğümde birşeylerin farklı olduğunu gördüm. Üye sayısı artmıştı. Tanmadığım, konuşmadığım bir sürü insan gelmişti siteye. Üye sayısı artmıştı ama aktiflik aksine azalmıştı gördüğüm kadarıyla.Bunun sebebini hala anlayamıyorum. Bu 50.000 üyenin bence bir kısmı zamanında google ' a birşeyler yazıp Trakkulüp çıkınca girip,link göremediğinden dolayı üye olmuş insanlar. Ve bir daha geri gelmediler. İnsanlara zorla birşeyler yaptıramayız tabii ki. Ama yazımın başında bahsettiğim o döngüyü tekrar yakalayabilirsek ailecek,mükemmel işler yakalarız.Ben mesela bu aralar yakaladım gibi. Her paylaştığım konuya aldığım dönütler sayesinde her seferinde daha çok paylaşma isteği geliyor. Ve tanıtım konusuna da değinilmiş bir yerde.Bunun bir çözümünü avrasya fuarı buluşmasında fikir olarak konuşmuştuk. Bu fuarlara ufak bir stand açabiliriz diye. Kaçak iş yapmayız da,böyle bi alan kiralayıp,başında da 2-3 kişi durursa ziyaretçilere kendimizi tanıtabiliriz.3-4 sandalye,1 masa,masaya 2 adet bilgisayar,bilgisayarlarda Trakkulüp-fuar diye bir profil açarız.Millet girsin incelesin diye.vs.Şahsen ben Trakya fuarlarında görev alabilirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Forumdaki Sessiz Çoğunluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt