PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Forumdaki Sessiz Çoğunluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 799030" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: Forumdaki Sessiz Çoğunluk</strong></p><p></p><p>Fuarlarda stand açmak çok iyi fikir.Nolacak,nöbetleşe dururuz başında.Ama metrekare maliyetleri canımızı sıkabilir.Sonuçta gönüllüler tarafından yürütülen bir STK oluruz.Ama işimiz gücümüz tarım ve hayvancılık olduğu ve rotamızdan sapmadığımız müddetçe hem ülkemize hem de insanlarımıza faydalı da oluruz.Bakalım gelecek neler gösterecek ?</p><p>Eski tartışmaları ben de okuyorum.Üye binlerce ileti yazmış, varsa yoksa Fendt (veya x marka).Başka konusu veya fikri yok,fikir almaya ihtiyacı da yok.Baktı ki konuşacak konu bitti,ayrılmış gitmiş.Kendisine saygısızlık yapanda olmamış.Ne yapabiliriz?</p><p>Veya üye geliyor,6 ayda gece gündüz 3000 ileti yazıyor sonra yoruluyor,ya gitmiş ya uzaktan izliyor.</p><p>Kimisi başka platformlarda burası hakkında olumsuz konuşmuş,uzaklaştırılmış.</p><p>Hırçın ve kavgacı olan üyelerde fazla barınamamış.Böyle üyelere açtıkları konuya yorum yapılmayarak mesaj verilmiş.Burasının temelde kardeşlik ortamı olduğu hissettirilmiş.</p><p>Ancak en hoşuma gidenler ' atıcı ' üyelerdi.Birkaç gün forumu çalkalıyorlardı.4500 dönümü 2 emekli traktörle işleyenler,4 metre boyunda ürün yetiştirenler.Fakat zehir hafiye genç üyelerin kısa sürede karşı saldırıları ile dikiş tutturamadılar.Artık pek ' atıcı ' gelmiyor foruma.Çünkü anında yerleşim yeri isteniyor ve google map ' in başına geçiliyor))</p><p>Sonuçta ben çok yararlanıyorum.Eh, biraz motorlardan, biraz ürünlerden konu açarak katılımcı olmakta hoşuma gidiyor,ne yalan söyleyim.Sessiz çoğunluğa saygım var,üyenin belki paylaşacak bir konusu yok ama düzenli izliyor.O da iyi. </p><p>Kendimi frenleyerek birçok yazdığım iletiyi siliyorum.Kimisi tartışma yaratır diye,kimisi çok yazıyor derler diye.Açtığım bazı konularda, mesaj sayımı artırmamak için cevaplarımı özelden yazıyorum.Sonuçta Trakkulup teki ömrümü uzatmaya çalışıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 799030, member: 25349"] [b]Ynt: Forumdaki Sessiz Çoğunluk[/b] Fuarlarda stand açmak çok iyi fikir.Nolacak,nöbetleşe dururuz başında.Ama metrekare maliyetleri canımızı sıkabilir.Sonuçta gönüllüler tarafından yürütülen bir STK oluruz.Ama işimiz gücümüz tarım ve hayvancılık olduğu ve rotamızdan sapmadığımız müddetçe hem ülkemize hem de insanlarımıza faydalı da oluruz.Bakalım gelecek neler gösterecek ? Eski tartışmaları ben de okuyorum.Üye binlerce ileti yazmış, varsa yoksa Fendt (veya x marka).Başka konusu veya fikri yok,fikir almaya ihtiyacı da yok.Baktı ki konuşacak konu bitti,ayrılmış gitmiş.Kendisine saygısızlık yapanda olmamış.Ne yapabiliriz? Veya üye geliyor,6 ayda gece gündüz 3000 ileti yazıyor sonra yoruluyor,ya gitmiş ya uzaktan izliyor. Kimisi başka platformlarda burası hakkında olumsuz konuşmuş,uzaklaştırılmış. Hırçın ve kavgacı olan üyelerde fazla barınamamış.Böyle üyelere açtıkları konuya yorum yapılmayarak mesaj verilmiş.Burasının temelde kardeşlik ortamı olduğu hissettirilmiş. Ancak en hoşuma gidenler ' atıcı ' üyelerdi.Birkaç gün forumu çalkalıyorlardı.4500 dönümü 2 emekli traktörle işleyenler,4 metre boyunda ürün yetiştirenler.Fakat zehir hafiye genç üyelerin kısa sürede karşı saldırıları ile dikiş tutturamadılar.Artık pek ' atıcı ' gelmiyor foruma.Çünkü anında yerleşim yeri isteniyor ve google map ' in başına geçiliyor)) Sonuçta ben çok yararlanıyorum.Eh, biraz motorlardan, biraz ürünlerden konu açarak katılımcı olmakta hoşuma gidiyor,ne yalan söyleyim.Sessiz çoğunluğa saygım var,üyenin belki paylaşacak bir konusu yok ama düzenli izliyor.O da iyi. Kendimi frenleyerek birçok yazdığım iletiyi siliyorum.Kimisi tartışma yaratır diye,kimisi çok yazıyor derler diye.Açtığım bazı konularda, mesaj sayımı artırmamak için cevaplarımı özelden yazıyorum.Sonuçta Trakkulup teki ömrümü uzatmaya çalışıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Forumdaki Sessiz Çoğunluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt