PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Forumumuza Üye olan Her Kişi Lütfen Bu Konuya Bir Baksın !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 353502" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: Forumumuza Üye olan Her Kişi Lütfen Bu Konuya Bir Baksın !!!</strong></p><p></p><p>Coh güzel bir gonuya barnak basmissin dogancim. Üyelerin cogunun yasi yazmiyor. Bugün su üye resimlerine baktim. Adamin(cocugun yani) yasi sehri hic biseyi yazmiyo. Ben cogunu büyük saniyodum ama daha genc bile degiller. Ben sahsen yasi yazmayan üyelere hocam derim. Gardas denmez, arkadas denmez kendinden büyük adama sonucta. Eee bizimdi bi örf adetimiz var. Avrupadaki gibi önüne gelene ismiyle hitap edemiyoz. Onun icin en önemlisi yas ve sonra sehrimizi yazalim. Birde OKAY arkadasin yazdigi gibi, adam öyle yaziyor öyle yaziyor. Hay masallah ne arazisi varmis falan diyon.)) bazilari yasinida yaziyor. Bi bakmissin 16 yasinda, ama yazilara bakiyon, gittim pesin paraya bunu aldim, seneyede bunu alacam, su tarlayada bunu ekti su kadarda ürün aldim, su fiyatada sattim.)) Yaw ben 31 yasindayim babamin malina bu kadar sahip cikamiyom...Nail abi ne demis, EKICI OLMA, BILICI OL. Mütavazi olmayida bilelim hemi güccük gardaslar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 353502, member: 22267"] [b]Ynt: Forumumuza Üye olan Her Kişi Lütfen Bu Konuya Bir Baksın !!![/b] Coh güzel bir gonuya barnak basmissin dogancim. Üyelerin cogunun yasi yazmiyor. Bugün su üye resimlerine baktim. Adamin(cocugun yani) yasi sehri hic biseyi yazmiyo. Ben cogunu büyük saniyodum ama daha genc bile degiller. Ben sahsen yasi yazmayan üyelere hocam derim. Gardas denmez, arkadas denmez kendinden büyük adama sonucta. Eee bizimdi bi örf adetimiz var. Avrupadaki gibi önüne gelene ismiyle hitap edemiyoz. Onun icin en önemlisi yas ve sonra sehrimizi yazalim. Birde OKAY arkadasin yazdigi gibi, adam öyle yaziyor öyle yaziyor. Hay masallah ne arazisi varmis falan diyon.)) bazilari yasinida yaziyor. Bi bakmissin 16 yasinda, ama yazilara bakiyon, gittim pesin paraya bunu aldim, seneyede bunu alacam, su tarlayada bunu ekti su kadarda ürün aldim, su fiyatada sattim.)) Yaw ben 31 yasindayim babamin malina bu kadar sahip cikamiyom...Nail abi ne demis, EKICI OLMA, BILICI OL. Mütavazi olmayida bilelim hemi güccük gardaslar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Forumumuza Üye olan Her Kişi Lütfen Bu Konuya Bir Baksın !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt