PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Fotograflarla bir süt sıgırı işletmesinin kuruluşu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zooteknist" data-source="post: 906233" data-attributes="member: 1742"><p><strong>Ynt: Fotograflarla bir süt sıgırı işletmesinin kuruluşu</strong></p><p></p><p> sagolun</p><p> teşekkürler sagolun</p><p>teşekkürler</p><p> çok sagolun</p><p>kaynarcada 2010 yılında 6 ay kadar çalışmıştım,çok güzel bi memleketiniz var</p><p> teşekkür ederim</p><p> sagolun,yarı açık serbest duraklı bi işletme biçok iklime uygun tam kapalı ve tam açık ahırların iyi yönlerini birleştiren bir ahır modeli.</p><p>teşekkürler</p><p> teşekkürler.Bende burayı yapmadan önce ipard için filanda proje hazırlatmıştım tüm ekipmanlarla 1000.000 tl yi bulmuştu sonra tamamını müteahhite verelim dedik rakam yine yüksek çıktı bizde malzemeyi kendimiz temin edip sadece ustalıgını başkasına yaptırdık.Holsteine gelirsek bu ırk çok farklı iklim koşullarına iyi adapte olabilen bi ırk oldugu için sıkıntı çekmedim,geçen sene -20 ve altını çok gördük dogru bi besleme ile hiç problem olmuyor.Diger taraftan birkaç ay dışında bizim iklimimiz daha uygun aslında çünki bu hayvanlar asıl sıcaklık stresine dayanamıyor.Bu ırkı seçme sebebimize gelirsek biz daha önceden simental ırkı ile çalışıyorduk fakat ortalamada 15 litre sütü bile pek bulamıyordu buda işletmenin devamlılıgını saglayacak bi miktar degil karlılıgı yok bu sebepten holsteini seçtim ama en güzeli iki ırkı melezlemek ikisininde iyi yönlerinden faydalana bilmek diye düşünüyorum.</p><p> sagolun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zooteknist, post: 906233, member: 1742"] [b]Ynt: Fotograflarla bir süt sıgırı işletmesinin kuruluşu[/b] sagolun teşekkürler sagolun teşekkürler çok sagolun kaynarcada 2010 yılında 6 ay kadar çalışmıştım,çok güzel bi memleketiniz var teşekkür ederim sagolun,yarı açık serbest duraklı bi işletme biçok iklime uygun tam kapalı ve tam açık ahırların iyi yönlerini birleştiren bir ahır modeli. teşekkürler teşekkürler.Bende burayı yapmadan önce ipard için filanda proje hazırlatmıştım tüm ekipmanlarla 1000.000 tl yi bulmuştu sonra tamamını müteahhite verelim dedik rakam yine yüksek çıktı bizde malzemeyi kendimiz temin edip sadece ustalıgını başkasına yaptırdık.Holsteine gelirsek bu ırk çok farklı iklim koşullarına iyi adapte olabilen bi ırk oldugu için sıkıntı çekmedim,geçen sene -20 ve altını çok gördük dogru bi besleme ile hiç problem olmuyor.Diger taraftan birkaç ay dışında bizim iklimimiz daha uygun aslında çünki bu hayvanlar asıl sıcaklık stresine dayanamıyor.Bu ırkı seçme sebebimize gelirsek biz daha önceden simental ırkı ile çalışıyorduk fakat ortalamada 15 litre sütü bile pek bulamıyordu buda işletmenin devamlılıgını saglayacak bi miktar degil karlılıgı yok bu sebepten holsteini seçtim ama en güzeli iki ırkı melezlemek ikisininde iyi yönlerinden faydalana bilmek diye düşünüyorum. sagolun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Fotograflarla bir süt sıgırı işletmesinin kuruluşu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt