PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
FOTON traktörleri hk.da
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erty816" data-source="post: 253305" data-attributes="member: 21757"><p><strong>Ynt: FOTON traktörleri hk.da</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>merhaba arkadaşlar</p><p>bu traktörü almaya karar verdim. kısmetse 22 mayıs 2010 da elime geçecek.</p><p>traktör <a href="http://www.estrak.com.tr/tr/index.html" target="_blank">estrak traktör</a> gebze fabrikasında üretiliyor. menşesi hollanda'dır. mercedes ve new holland ortaklıgı vardır. avrupada hollanda, almanya ve fransa da Foton Europard adı altında satılmaktadır. bag bahçelerde çok fazla varmış. almanyadan gelen akrabalar soyledi. </p><p>estrak traktör fabrikasını aradım. motor ve yuruyen aksamı hollanda dan geliyormuş. çinden hollanda lisansı ile tente lastikler geliyormuş . burda montajı yapılıyormuş. aklınıza gelen bir soru varsa fabrikadan Ali Can KAYOĞLU ile iletişime geçebilirsiniz.</p><p></p><p></p><p>bu traktörü alsam mı almasam diye kararsızdım. 2.el fiyatına 0 km. traktör. debriyaja bas ve kontaktan çalıştır (vitesi boşa almak yok) ileri geri levye, 8 ileri, 8 geri şanzıman, hareket halinde çift çekere geçme ve çıkma, massey 135 göre %30 az yakıt yakma ve %30 yedek parça ucuz</p><p></p><p>135 yaptıgı her işi yapabilme kapasitessi</p><p>25 bg taktöre göre 2 ton çekme, 750 kg kaldırma kapsitesine sahip</p><p>bence çok iyi, eşek niyetine kullanılacak ve traktörsüz kalmaya değmeyecek bir ürün</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erty816, post: 253305, member: 21757"] [b]Ynt: FOTON traktörleri hk.da[/b] merhaba arkadaşlar bu traktörü almaya karar verdim. kısmetse 22 mayıs 2010 da elime geçecek. traktör [url=http://www.estrak.com.tr/tr/index.html]estrak traktör[/url] gebze fabrikasında üretiliyor. menşesi hollanda'dır. mercedes ve new holland ortaklıgı vardır. avrupada hollanda, almanya ve fransa da Foton Europard adı altında satılmaktadır. bag bahçelerde çok fazla varmış. almanyadan gelen akrabalar soyledi. estrak traktör fabrikasını aradım. motor ve yuruyen aksamı hollanda dan geliyormuş. çinden hollanda lisansı ile tente lastikler geliyormuş . burda montajı yapılıyormuş. aklınıza gelen bir soru varsa fabrikadan Ali Can KAYOĞLU ile iletişime geçebilirsiniz. bu traktörü alsam mı almasam diye kararsızdım. 2.el fiyatına 0 km. traktör. debriyaja bas ve kontaktan çalıştır (vitesi boşa almak yok) ileri geri levye, 8 ileri, 8 geri şanzıman, hareket halinde çift çekere geçme ve çıkma, massey 135 göre %30 az yakıt yakma ve %30 yedek parça ucuz 135 yaptıgı her işi yapabilme kapasitessi 25 bg taktöre göre 2 ton çekme, 750 kg kaldırma kapsitesine sahip bence çok iyi, eşek niyetine kullanılacak ve traktörsüz kalmaya değmeyecek bir ürün [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
FOTON traktörleri hk.da
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt