PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
Fs 2009 ilk bAŞLANGİÇ ta neler yapılmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="By_B@ron" data-source="post: 391376" data-attributes="member: 31977"><p>arkadaşlar oyuna yeni başladım para hilesiyle traktör biçer pulluk tırmık filan çogu magzemeyi aldım ama tarlayı ekmeden önce ilk başta pullukla sürük ardımdan tırmıkl sonra ekim işlemimi yapıcam birde indirmdigim yamaları my games/farming smilator/mods klasorüne atıyorum oyuna başlayıp p basınca gözükmüyor.</p><p>yaptıgın balyaları toplayıp balya romorkuna koymak çok zor bide giderken tüm balyalar dökülüyor bunun kolay yolu varmı</p><p>hava güneşli yagmırlu filan ginbi şeyler var bunları süs olsun diye koymamışlardır heralde ekim biçim sürüm gibi işleriri bu na göremi yapıyoruz eger öyleyse bu konu hakkında bilgilenirimisiniz </p><p>ı bastıgımızda o açılan haritayı daha yüksekten gösterme ihtimalimiz varmı.ekili tarları ne ekildigini hangi tarlanın ekili oldugunu gösteren bir yama varmı</p><p>şirketlerin oldugu kısın da wheat ne demek </p><p>nası hayvan yetiştiricez </p><p></p><p>şimdilik sorularım bunlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :S :S :S :S :S :S :S uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="By_B@ron, post: 391376, member: 31977"] arkadaşlar oyuna yeni başladım para hilesiyle traktör biçer pulluk tırmık filan çogu magzemeyi aldım ama tarlayı ekmeden önce ilk başta pullukla sürük ardımdan tırmıkl sonra ekim işlemimi yapıcam birde indirmdigim yamaları my games/farming smilator/mods klasorüne atıyorum oyuna başlayıp p basınca gözükmüyor. yaptıgın balyaları toplayıp balya romorkuna koymak çok zor bide giderken tüm balyalar dökülüyor bunun kolay yolu varmı hava güneşli yagmırlu filan ginbi şeyler var bunları süs olsun diye koymamışlardır heralde ekim biçim sürüm gibi işleriri bu na göremi yapıyoruz eger öyleyse bu konu hakkında bilgilenirimisiniz ı bastıgımızda o açılan haritayı daha yüksekten gösterme ihtimalimiz varmı.ekili tarları ne ekildigini hangi tarlanın ekili oldugunu gösteren bir yama varmı şirketlerin oldugu kısın da wheat ne demek nası hayvan yetiştiricez şimdilik sorularım bunlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :S :S :S :S :S :S :S uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
Fs 2009 ilk bAŞLANGİÇ ta neler yapılmalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt