PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
GALETEYA - 03-SI0130 - ANDİNO Tohumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="gerrard59" data-source="post: 722006" data-attributes="member: 50074"><p><strong>Ynt: GALETEYA - 03-SI0130 - ANDİNO Tohumları</strong></p><p></p><p>03-SI0130 - ANDİNO limagraincilerin tohumlarıymış fakat 03SI0130 henuz tescili alınmamış bir tohummuş. Andino nun tescili alınmış. kısa boylu orta erkenci beyaz kılcıklı başak kırmızı taneli yarı sert ekmeklik bir buğday olduğu söylendi. henuz çok yeni bir tohum olduğu için verim konusunda firma yetkilileri iyi sonuçlar alınacağını söyleselerde eken çiftçilerimizden dinlemekte fayda var diye düşünüyorum. galeteya da tarar un firmasının bir ekmeklik buğday çeşiti beyaz kılçıklı başak kırmızı yarı sert tane verimi aynı şek,lde belirsiz ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gerrard59, post: 722006, member: 50074"] [b]Ynt: GALETEYA - 03-SI0130 - ANDİNO Tohumları[/b] 03-SI0130 - ANDİNO limagraincilerin tohumlarıymış fakat 03SI0130 henuz tescili alınmamış bir tohummuş. Andino nun tescili alınmış. kısa boylu orta erkenci beyaz kılcıklı başak kırmızı taneli yarı sert ekmeklik bir buğday olduğu söylendi. henuz çok yeni bir tohum olduğu için verim konusunda firma yetkilileri iyi sonuçlar alınacağını söyleselerde eken çiftçilerimizden dinlemekte fayda var diye düşünüyorum. galeteya da tarar un firmasının bir ekmeklik buğday çeşiti beyaz kılçıklı başak kırmızı yarı sert tane verimi aynı şek,lde belirsiz ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
GALETEYA - 03-SI0130 - ANDİNO Tohumları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt