PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Garanti Bankası Ana Sponsorluğunda 'Tarla Günleri' Adana'da Yapılacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 317439" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: Garanti Bankası Ana Sponsorluğunda 'Tarla Günleri' Adana'da Yapılacak</strong></p><p></p><p>Kusura bakmayın da insanın hesabını bilmesi lazım yoksa sokaktan geçen adam bile tefeci.Babamızın hayrına kim kime yardım ediyor,yeri geliyor kardeşi bile adama kazık atıyor bankayı geçtim.Biz 4-5 senedir denizbankın üretici kartını kullanıyoruz mesela,hiçbir sıkıntı yaşamadık,ama takipçi ve bilgili olmak gerekli.Diğer bir yandan abimizin biri geçen sene garantiden kredi aldı,krediden dolayı tarlalarına sigorta yapıldı.Denk geldi dolu vurdu tarlaları,parasını almak için başvurdu yalnız yapılan sigortanın ne poliçesi var elinde ne de bir belge.Sonra da ortalığı yıktı dağıttı paramı vermiyolar şöyle böyle diye.Nasıl kendini savunacaksın peki elinde belge olmadan?Lafın özü araştırmak ve bilgi sahibi olmak şart.</p><p></p><p>Bu arada konuyla alaksız yere gittik ama denk gelmişken söyleyeyim dedim belki aynı şekilde mağdur olan arkadaşlar da vardır.Ben de çok katılmak istiyorum bu fuara,7sinde sınav var galiba ama eğer 8inde gidebilirsem gideceğim.Bence en azından 3-4 tane daha bu şekilde fuar olmalı.Görüp tecrübe etmek en güzeli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 317439, member: 110"] [b]Ynt: Garanti Bankası Ana Sponsorluğunda 'Tarla Günleri' Adana'da Yapılacak[/b] Kusura bakmayın da insanın hesabını bilmesi lazım yoksa sokaktan geçen adam bile tefeci.Babamızın hayrına kim kime yardım ediyor,yeri geliyor kardeşi bile adama kazık atıyor bankayı geçtim.Biz 4-5 senedir denizbankın üretici kartını kullanıyoruz mesela,hiçbir sıkıntı yaşamadık,ama takipçi ve bilgili olmak gerekli.Diğer bir yandan abimizin biri geçen sene garantiden kredi aldı,krediden dolayı tarlalarına sigorta yapıldı.Denk geldi dolu vurdu tarlaları,parasını almak için başvurdu yalnız yapılan sigortanın ne poliçesi var elinde ne de bir belge.Sonra da ortalığı yıktı dağıttı paramı vermiyolar şöyle böyle diye.Nasıl kendini savunacaksın peki elinde belge olmadan?Lafın özü araştırmak ve bilgi sahibi olmak şart. Bu arada konuyla alaksız yere gittik ama denk gelmişken söyleyeyim dedim belki aynı şekilde mağdur olan arkadaşlar da vardır.Ben de çok katılmak istiyorum bu fuara,7sinde sınav var galiba ama eğer 8inde gidebilirsem gideceğim.Bence en azından 3-4 tane daha bu şekilde fuar olmalı.Görüp tecrübe etmek en güzeli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Garanti Bankası Ana Sponsorluğunda 'Tarla Günleri' Adana'da Yapılacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt