PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
garanti orta kol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 291196" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: garanti orta kol</strong></p><p></p><p>valla şuan kafam karıştı benimde .. eger traktörünü takasta kullandıysan iş bitmiştir.. sen boşuna gidip traktörüde satmışssın yahya bey, yok eger servis sana biz bunu kaça satarsak satalım okadar para düşecez fiyattan demişsse sen haklısın.. ama vekaletini vermişsen o traktör senden cıkmıştır artık.. bence yahya bey sen pazarlıkta yanılmışssın bidefa..</p><p></p><p>265i 285 e cevirmek öle kolay degil ruhsatını nasıl değiştirdiniz.. alan adam zaten ruhsatında görür bunu.. sattıgınız adamın haberi yoksa ozaman üç kagıtcılık olur..</p><p>gel gelelim servise eger serviste takasa gelen traktöre degerinden az para vermişse oda yahya beyi kandır mış olur.. takas ta genellikle traktöre degerinden fazla para verirler bu durum tezat.. yani servis bu traktörü 20bin e satacam diye hesabını yapmış olmalı ve müşterinin traktörünü alıp size aynı degerde peşin para vermesi daha cok işinize gelmeli.. </p><p>servis bana göre pazarlıgını sağlam yapmamış ! durum burdan kaynaklanıyor..</p><p></p><p>şimdi orta kol mevzusu cok karısık.. servis orta kolu kullanıcı hatasından kaynaklanıyorsa ver geri eski orta kolunu.. yenisinin ucretini talep et.. yok orta kol gercekten hatalıysa yada uretimden dolayı kırıldıysa garanti bunu karsılamışssa yeni orta kolu bedava vermek zorundasın.. zaten kayııtlarda mevcuttur şuan servisin orta kolun akibeti..</p><p></p><p>ilkyorumlarımda tam olarak konuyu anlayamamıstım iki tarafıda dinlemek lazım..</p><p></p><p>şunu görüyorum birbirinizi kırmada medenice alışverişinizden vazgece bilirsiniz ! </p><p>biriniz para veriyorsunuz biriniz ticaret yapıyorsunuz.. ikinizinde farklı secenekleri var bu işi uzatmanın anlamı yok.. <strong>yahya beye traktör cok servise müşteri çok..</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 291196, member: 2401"] [b]Ynt: garanti orta kol[/b] valla şuan kafam karıştı benimde .. eger traktörünü takasta kullandıysan iş bitmiştir.. sen boşuna gidip traktörüde satmışssın yahya bey, yok eger servis sana biz bunu kaça satarsak satalım okadar para düşecez fiyattan demişsse sen haklısın.. ama vekaletini vermişsen o traktör senden cıkmıştır artık.. bence yahya bey sen pazarlıkta yanılmışssın bidefa.. 265i 285 e cevirmek öle kolay degil ruhsatını nasıl değiştirdiniz.. alan adam zaten ruhsatında görür bunu.. sattıgınız adamın haberi yoksa ozaman üç kagıtcılık olur.. gel gelelim servise eger serviste takasa gelen traktöre degerinden az para vermişse oda yahya beyi kandır mış olur.. takas ta genellikle traktöre degerinden fazla para verirler bu durum tezat.. yani servis bu traktörü 20bin e satacam diye hesabını yapmış olmalı ve müşterinin traktörünü alıp size aynı degerde peşin para vermesi daha cok işinize gelmeli.. servis bana göre pazarlıgını sağlam yapmamış ! durum burdan kaynaklanıyor.. şimdi orta kol mevzusu cok karısık.. servis orta kolu kullanıcı hatasından kaynaklanıyorsa ver geri eski orta kolunu.. yenisinin ucretini talep et.. yok orta kol gercekten hatalıysa yada uretimden dolayı kırıldıysa garanti bunu karsılamışssa yeni orta kolu bedava vermek zorundasın.. zaten kayııtlarda mevcuttur şuan servisin orta kolun akibeti.. ilkyorumlarımda tam olarak konuyu anlayamamıstım iki tarafıda dinlemek lazım.. şunu görüyorum birbirinizi kırmada medenice alışverişinizden vazgece bilirsiniz ! biriniz para veriyorsunuz biriniz ticaret yapıyorsunuz.. ikinizinde farklı secenekleri var bu işi uzatmanın anlamı yok.. [b]yahya beye traktör cok servise müşteri çok..[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
garanti orta kol
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt