PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Gayrimenkul Alımı İçin Kredi Kullanmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 969959" data-attributes="member: 46769"><p><strong>Ynt: Gayrimenkul Alımı İçin Kredi Kullanmak</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Kesinlikle katılıyorum toprak en iyi yatırım. Sabit faiz konut kredisini bilmiyordum. Herkes düşük faizli konut kredisi kullanıyor meğer bu DEĞİŞKEN FAİZLİ krediymiş. Sabit kredi de ise maliyet biraz daha yüksekmiş.</p><p></p><p>Birde yeni bir şey öğrendim. Bir kişi çektiği konut kredisini erken ödemek isterse banka 'Erken Ödeme Cezası' uygulama hakına sahipmiş. Şöyle bir açıklama yapılmış.</p><p></p><p>ALINTIDIR</p><p>-----------</p><p>3. Erken Ödeme Cezası. Kredi alindiktan sonra, tüketici borcunu vadesinden önce ödemek isterse bankalar tüketiciden Erken Ödeme Cezası isteyebilirler. Erken Ödeme Cezasının kredi miktarının %2 si ile sınırlandırılmıştır. Bu cezanın sebebi şudur: Sizin kredinizi erken kapatmanız bankanın faiz geliri kaybına neden olur. Sizin için ideal olan, istediğiniz zaman herhangi bir cezaya tabi olmaksizın borcunuzu kapatabilmektir. Mortgage sözleşmenizi okumalı ve erken ödeme cezasına maruz kalıp kalmayacağınızı, maruz kalırsanız ceza miktarını öğrenmeli ve durumu ona göre değerlendirmelisiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 969959, member: 46769"] [b]Ynt: Gayrimenkul Alımı İçin Kredi Kullanmak[/b] Kesinlikle katılıyorum toprak en iyi yatırım. Sabit faiz konut kredisini bilmiyordum. Herkes düşük faizli konut kredisi kullanıyor meğer bu DEĞİŞKEN FAİZLİ krediymiş. Sabit kredi de ise maliyet biraz daha yüksekmiş. Birde yeni bir şey öğrendim. Bir kişi çektiği konut kredisini erken ödemek isterse banka 'Erken Ödeme Cezası' uygulama hakına sahipmiş. Şöyle bir açıklama yapılmış. ALINTIDIR ----------- 3. Erken Ödeme Cezası. Kredi alindiktan sonra, tüketici borcunu vadesinden önce ödemek isterse bankalar tüketiciden Erken Ödeme Cezası isteyebilirler. Erken Ödeme Cezasının kredi miktarının %2 si ile sınırlandırılmıştır. Bu cezanın sebebi şudur: Sizin kredinizi erken kapatmanız bankanın faiz geliri kaybına neden olur. Sizin için ideal olan, istediğiniz zaman herhangi bir cezaya tabi olmaksizın borcunuzu kapatabilmektir. Mortgage sözleşmenizi okumalı ve erken ödeme cezasına maruz kalıp kalmayacağınızı, maruz kalırsanız ceza miktarını öğrenmeli ve durumu ona göre değerlendirmelisiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Gayrimenkul Alımı İçin Kredi Kullanmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt