PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Gdo-Tavuk Meselesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail05" data-source="post: 1042487" data-attributes="member: 55392"><p>D vitamini bu yüzyıl d vitamini yüzyılı olacak diyor canan hoca. Ülkemiz güneş ülkesi deriz. 50 yasin üzerindekilerde %70 d vitamini eksikligi var.kendim d vitamini eksik olduğunu 1 hafta önce öğrendim.seker başlangıcı kas ağrılarım vardı. D vitamin eksikliği şeker kas ağrısı kalp.romatizma. emes.kanserler.ve daha çok hastalığın görünmeyen sebebi .GÜNEŞ d vitamini ni güneşten aliyoruz vucut üretiyor güneş active ediyor vücut ne kadar üretir uretsin güneş görmeyince d vitamini olmuyor. Bundan 3 sene önce bahçeye yumurta ciflik sahibinden çıkma tavuk aldık 20 tane.tavuklar ölü gibiydi adamda zaten para almadı tanidikti.tavuklar bir ay kirmasamadilar güneşte yattılar bunlar ölecek dedik .bir ay sonra bunlar gezmeye başladılar 3 sene oldu daha yaşıyorlar. Benimde d vitamini eksikliğini fark edince dedim biz güneş görmüyoruz masa başı gölge işler. Yani uzun lafin kisasi kardeşler güneş görmeyen hiç bir hayvanın ürününü ve bitkiyi tüketmemeye gayret edecegim İmkanım var bunun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail05, post: 1042487, member: 55392"] D vitamini bu yüzyıl d vitamini yüzyılı olacak diyor canan hoca. Ülkemiz güneş ülkesi deriz. 50 yasin üzerindekilerde %70 d vitamini eksikligi var.kendim d vitamini eksik olduğunu 1 hafta önce öğrendim.seker başlangıcı kas ağrılarım vardı. D vitamin eksikliği şeker kas ağrısı kalp.romatizma. emes.kanserler.ve daha çok hastalığın görünmeyen sebebi .GÜNEŞ d vitamini ni güneşten aliyoruz vucut üretiyor güneş active ediyor vücut ne kadar üretir uretsin güneş görmeyince d vitamini olmuyor. Bundan 3 sene önce bahçeye yumurta ciflik sahibinden çıkma tavuk aldık 20 tane.tavuklar ölü gibiydi adamda zaten para almadı tanidikti.tavuklar bir ay kirmasamadilar güneşte yattılar bunlar ölecek dedik .bir ay sonra bunlar gezmeye başladılar 3 sene oldu daha yaşıyorlar. Benimde d vitamini eksikliğini fark edince dedim biz güneş görmüyoruz masa başı gölge işler. Yani uzun lafin kisasi kardeşler güneş görmeyen hiç bir hayvanın ürününü ve bitkiyi tüketmemeye gayret edecegim İmkanım var bunun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Gdo-Tavuk Meselesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt