PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
Geleceğimizi ve TOHUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İzzet toker" data-source="post: 1176501" data-attributes="member: 6788"><p><a href="https://www.facebook.com/27nisan1909/videos/1493539570682383/?hc_ref=ARSi3lSiud0Bxn04kdV8EIq6RCr_L9SWh-Z_lWFyVntseVJwY7ipR8vn63j5-X3WOIU" target="_blank">https://www.facebook.com/27nisan1909/videos/1493539570682383/?hc_ref=ARSi3lSiud0Bxn04kdV8EIq6RCr_L9SWh-Z_lWFyVntseVJwY7ipR8vn63j5-X3WOIU</a></p><p></p><p>İzleyelim Arkadaşlar..</p><p></p><p>Bir tarım platformu olarak aslında bizlerede bu konuda büyük sorumluluk düşüyor..</p><p>Bir çoğumuz kırsalda yaşıyoruz, hala kıyıda köşede ambarda depoda, hiç olmadı yaşlılarımızın bir duvara asılı bez torbalarda eskiden kalan her hangi bir meyve, sebze, onuda geçtim her hangi bir bitki tohumu illa vardır</p><p>Geleceğimiz bu tohumlarda</p><p>Mesela ben kara değirmen ununa tekrar başladım, kendim öğüttüyorum</p><p>Lakin eski buğdaylardan bulamadım etrafımda, Bizim burada KUNDUR ekilirmiş eskiden, bulursam evime yiyeceklik ekeceğim, varsın verimi düşük olsun</p><p>Her bölgeden oluşan çiftçileriz.</p><p>Bir havuz yapsak, herkes etrafındaki geleneksel tohumları yazsa, nerede ne var bilsek, hatta birbirimize ücreti mukabil göndersek, ne diyorsunuz arkadaşlar ?</p><p></p><p>Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından olan Prof. İbrahim Adanan SARAÇOĞLU geçtiğimiz pazar Fecebookta canlı yayında bu konuya biraz değindi. </p><p>Devletimiz 31 Mart 2018 den itibaren, anladığım kadarıyla bu geleneksel tohumlar üzerine bir çalışma yapacak</p><p>Bölge bölge tohum toplanmaya başlandığını söyledi, Global tohum şirketlerinin bu yüzden çok baskılar yaptığından bahsetti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İzzet toker, post: 1176501, member: 6788"] [url]https://www.facebook.com/27nisan1909/videos/1493539570682383/?hc_ref=ARSi3lSiud0Bxn04kdV8EIq6RCr_L9SWh-Z_lWFyVntseVJwY7ipR8vn63j5-X3WOIU[/url] İzleyelim Arkadaşlar.. Bir tarım platformu olarak aslında bizlerede bu konuda büyük sorumluluk düşüyor.. Bir çoğumuz kırsalda yaşıyoruz, hala kıyıda köşede ambarda depoda, hiç olmadı yaşlılarımızın bir duvara asılı bez torbalarda eskiden kalan her hangi bir meyve, sebze, onuda geçtim her hangi bir bitki tohumu illa vardır Geleceğimiz bu tohumlarda Mesela ben kara değirmen ununa tekrar başladım, kendim öğüttüyorum Lakin eski buğdaylardan bulamadım etrafımda, Bizim burada KUNDUR ekilirmiş eskiden, bulursam evime yiyeceklik ekeceğim, varsın verimi düşük olsun Her bölgeden oluşan çiftçileriz. Bir havuz yapsak, herkes etrafındaki geleneksel tohumları yazsa, nerede ne var bilsek, hatta birbirimize ücreti mukabil göndersek, ne diyorsunuz arkadaşlar ? Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından olan Prof. İbrahim Adanan SARAÇOĞLU geçtiğimiz pazar Fecebookta canlı yayında bu konuya biraz değindi. Devletimiz 31 Mart 2018 den itibaren, anladığım kadarıyla bu geleneksel tohumlar üzerine bir çalışma yapacak Bölge bölge tohum toplanmaya başlandığını söyledi, Global tohum şirketlerinin bu yüzden çok baskılar yaptığından bahsetti. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
Geleceğimizi ve TOHUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt