PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Arıcılık
Gercek kovan gercek bal budur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bolkar33" data-source="post: 981440" data-attributes="member: 60621"><p><strong>Ynt: Gercek kovan gercek bal budur</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>6 km zaten uçamadığı için konmuş bir limit özkan bey. arıların maksimum gidecekleri mesafe 5 kmdir bu yüzden 6 km limit koydular ki arılar tarla yada bahçeye ulaşamasın diye getirilmiş.</p><p></p><p>maalesef öyle vicdan cüzdan meselesi ile çok isabetli bir konuya değindiniz. bu konudan inanın herkes müzdarip sıkı denetim getirilmediği sürece kısa vadede bir çözüm görnmüyor. tanıdık arıcı ile doğru bir karar almışsınız.</p><p></p><p>ben bir konuyu her zaman savunuyorum. bunu daha önce de farklı mecralarda dile getirdim.</p><p></p><p>çiftçilik yapan olsun yada köyde bapı bahçesi hiç fark etmiyor bence zor bir şey değil bu durumda olanlar bence kendilerine 2 kovan almalı ve kendi evinin balını üretmeli bakımı öyle çok zor değil öğrenmeside inanın zevklidir. maliyette öyle cok değil 2 kovan için hafatda 2 gün yarım saat harcasanız yeterli ha yazın biraz daha dikkatli olursunuz o kadar ama insanın kendi ürettiği balı yemesi gibisi yok bence imkanı olan herkes bunu denemeli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bolkar33, post: 981440, member: 60621"] [b]Ynt: Gercek kovan gercek bal budur[/b] 6 km zaten uçamadığı için konmuş bir limit özkan bey. arıların maksimum gidecekleri mesafe 5 kmdir bu yüzden 6 km limit koydular ki arılar tarla yada bahçeye ulaşamasın diye getirilmiş. maalesef öyle vicdan cüzdan meselesi ile çok isabetli bir konuya değindiniz. bu konudan inanın herkes müzdarip sıkı denetim getirilmediği sürece kısa vadede bir çözüm görnmüyor. tanıdık arıcı ile doğru bir karar almışsınız. ben bir konuyu her zaman savunuyorum. bunu daha önce de farklı mecralarda dile getirdim. çiftçilik yapan olsun yada köyde bapı bahçesi hiç fark etmiyor bence zor bir şey değil bu durumda olanlar bence kendilerine 2 kovan almalı ve kendi evinin balını üretmeli bakımı öyle çok zor değil öğrenmeside inanın zevklidir. maliyette öyle cok değil 2 kovan için hafatda 2 gün yarım saat harcasanız yeterli ha yazın biraz daha dikkatli olursunuz o kadar ama insanın kendi ürettiği balı yemesi gibisi yok bence imkanı olan herkes bunu denemeli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Arıcılık
Gercek kovan gercek bal budur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt