PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Gerekirse bu sitelere hiç girmeyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 604018" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Gerekirse bu sitelere hiç girmeyin</strong></p><p></p><p>Peygamber efendimiz Muhammed Mustafa S.A.V. hakareti kendine vazife sayan kafirler onu tanımazlar nasıl iyi ve mubarek bir insan olduğunu bilmezler bilseler yapamazlar geçen seferde yaptılar müslüman ülkeleri karıştı yüzlerce insan öldü olaylarda hakaret filmini yapan kişi amerikada tutuklandı akıbetini bilmiyorum ama kimler yaptırdı ne için yapıldı orasıda karışık hemde çok karışık müslüman müslümana kurşun sıkıyor etnik ve mezhep çatışmaları yüzünden arap baharı binlerce insan öldü şükür bize sıra gelmedi akıllı ölçülü davranmalı oyuna gelmemeliyiz bir daha yapacaklarını sanmıyorum ALLAH fırsat vermesin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 604018, member: 25443"] [b]Ynt: Gerekirse bu sitelere hiç girmeyin[/b] Peygamber efendimiz Muhammed Mustafa S.A.V. hakareti kendine vazife sayan kafirler onu tanımazlar nasıl iyi ve mubarek bir insan olduğunu bilmezler bilseler yapamazlar geçen seferde yaptılar müslüman ülkeleri karıştı yüzlerce insan öldü olaylarda hakaret filmini yapan kişi amerikada tutuklandı akıbetini bilmiyorum ama kimler yaptırdı ne için yapıldı orasıda karışık hemde çok karışık müslüman müslümana kurşun sıkıyor etnik ve mezhep çatışmaları yüzünden arap baharı binlerce insan öldü şükür bize sıra gelmedi akıllı ölçülü davranmalı oyuna gelmemeliyiz bir daha yapacaklarını sanmıyorum ALLAH fırsat vermesin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Gerekirse bu sitelere hiç girmeyin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt