PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Gereksiz ilk 10 vergi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 399087" data-attributes="member: 988"><p>MÜKELLEF NE İSTİYOR?</p><p>Vergi afları çıkarılmasın</p><p>Keyfi hareketler ve gücün kötüye kullanımı engellensin</p><p>Devlet vatandaşlarına adil davransın</p><p>Vatandaş vergisini hizmet alırken ödesin</p><p>Kanundaki karmaşıklıklar giderilsin</p><p>Gelir vergisi sınıf farklılıklarını azaltmak için kullanılsın</p><p>Gelir vergisi tarife yapısı değişsin</p><p>Tüketim tabanlı vergileme getirilsin</p><p>Vergi ödeme zamanları düzeltilsin</p><p>Kayıtdışı ekonomi ile mücadele edilsin</p><p>Asgari geçim indirimi uygulansın</p><p>Beyannameli gelir vergisi mükellefleri kurumsallaşmaya teşvik edilsin</p><p>Kurumlar vergisi entegrasyonu gözden geçirilsin</p><p>Tüketim vergileri yeniden düzenlensin</p><p></p><p>VERGİDEN NEDEN KAÇIYORUZ?</p><p>* Türk vergi sisteminde çok sayıda vergi bulunuyor.</p><p>* Dolaylı vergiler ağırlıkta.</p><p>* Ağır vergi yükü söz konusu.</p><p>* Vergilerin karşılığı alınamıyor.</p><p>* Teşvik ve istisnalar ayırımcılığı artırıyor.</p><p>* Türk vergi sistemi karmaşık.</p><p>* Mevzuat çok sık değişiyor.</p><p>* Aflar, mükellefin devlete güvenini sarsıyor.</p><p>* Bakanlar kuruluna çok geniş yetki tanınmış.</p><p>* Küresel eğilimler Türk vergi sistemini etkiliyor</p><p></p><p>GEREKSİZ İLK 10 VERGİ</p><p>* Özel tüketim vergisi</p><p>* Katma değer vergisi</p><p>* Damga vergisi</p><p>* Çevre ve temizlik vergisi</p><p>* Gelir vergisi</p><p>* Motorlu taşıtlar vergisi</p><p>* Kurumlar vergisi</p><p>* Emlak vergisi</p><p>* Harçlar</p><p>* Veraset ve intikal vergisi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 399087, member: 988"] MÜKELLEF NE İSTİYOR? Vergi afları çıkarılmasın Keyfi hareketler ve gücün kötüye kullanımı engellensin Devlet vatandaşlarına adil davransın Vatandaş vergisini hizmet alırken ödesin Kanundaki karmaşıklıklar giderilsin Gelir vergisi sınıf farklılıklarını azaltmak için kullanılsın Gelir vergisi tarife yapısı değişsin Tüketim tabanlı vergileme getirilsin Vergi ödeme zamanları düzeltilsin Kayıtdışı ekonomi ile mücadele edilsin Asgari geçim indirimi uygulansın Beyannameli gelir vergisi mükellefleri kurumsallaşmaya teşvik edilsin Kurumlar vergisi entegrasyonu gözden geçirilsin Tüketim vergileri yeniden düzenlensin VERGİDEN NEDEN KAÇIYORUZ? * Türk vergi sisteminde çok sayıda vergi bulunuyor. * Dolaylı vergiler ağırlıkta. * Ağır vergi yükü söz konusu. * Vergilerin karşılığı alınamıyor. * Teşvik ve istisnalar ayırımcılığı artırıyor. * Türk vergi sistemi karmaşık. * Mevzuat çok sık değişiyor. * Aflar, mükellefin devlete güvenini sarsıyor. * Bakanlar kuruluna çok geniş yetki tanınmış. * Küresel eğilimler Türk vergi sistemini etkiliyor GEREKSİZ İLK 10 VERGİ * Özel tüketim vergisi * Katma değer vergisi * Damga vergisi * Çevre ve temizlik vergisi * Gelir vergisi * Motorlu taşıtlar vergisi * Kurumlar vergisi * Emlak vergisi * Harçlar * Veraset ve intikal vergisi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Gereksiz ilk 10 vergi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt