PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Gezer Biçer Patoz ve Hasat Zamanı (ağustos 2012)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 587795" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Gezer Biçer Patoz ve Hasat Zamanı (ağustos 2012)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen öyle abi çok şükür kendi işimisi bu sene kimsenin arkasından koşturmadan minnetsiz bi şekilde yaptık babam hala şu an ekin biçiyor yalnız başına iki remorku doldurup götürüp satıyoz abi böyle çok güzel oldu inşallah.yeniye inşallah dahada geliştirecem bu makine nohutta biçebiliyor kasnak ve kayışları var bir saatte değişiyor ve dikili nohutuda biçiyor.haşmeti tek ağırlık değil gücünden dolayıda düşünüyorum babam köyde yalnız kalıyor tek başına bir işi daha çabuk yapsın tarla sürümünü daha tez bitirsin diye düşünüyorum </p><p></p><p></p><p></p><p>aynen öyle biçer döveri alırsan şöför filantutacan bilmem ne yapacan yine el adamının ağzını koklayacan en güzeli böyle..taş işi biraz işi bozuyor onunda tek çaresi makina ila temizlemek..</p><p></p><p>fiyat belirtmedim çünki değişebiliyor yani yeni yıla farklı bir fiyat olabilir yada talebe göre değişiklik gösterebilir sadece şunu diyim bu sene adamlar yok sattılar köyden komşularda bizden görüp almak istediler fabrikadan yetkililer gelmişti makinayı bana öğretmek için adama sezonu kapattık bunun üretimi bu sene bitti dediler adam sonra bana sen bunu bana sat dedi ben satarmıyım bir yıl boyuca onun hayali ve planlarıyla yaşamışım.ilk başlarda biraz randıman alamadıydık ama şimdi çok süper iş çıkarıyoruz babam tek başına bile iş yapıyor..3 l ile 17 gazda Ertuğrul biçerdöverler kadar yer biçiyor bide onlar rampaları biçemiyorlar ama ben en dik rampayı bile biçebiliyorum....</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkürler abi eksik olma..</p><p>abi tarla düz ve taşsız olursa günde 70 dekarda yer biçer sabahtan ertesi sabaha kadar çalışsa 100 dönümde biçer...eğer geceleri kırağı düşmüyorsa kontak kapatmadan tarlayı bitirebilirsin... birazda bu işte traktör çok önemli sürekli ağır işte çalıştığı için bakımının itinalı bir şekilde yapılması şart yoksa hararet sorunu ortaya çıkıyor ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 587795, member: 28829"] [b]Ynt: Gezer Biçer Patoz ve Hasat Zamanı (ağustos 2012)[/b] aynen öyle abi çok şükür kendi işimisi bu sene kimsenin arkasından koşturmadan minnetsiz bi şekilde yaptık babam hala şu an ekin biçiyor yalnız başına iki remorku doldurup götürüp satıyoz abi böyle çok güzel oldu inşallah.yeniye inşallah dahada geliştirecem bu makine nohutta biçebiliyor kasnak ve kayışları var bir saatte değişiyor ve dikili nohutuda biçiyor.haşmeti tek ağırlık değil gücünden dolayıda düşünüyorum babam köyde yalnız kalıyor tek başına bir işi daha çabuk yapsın tarla sürümünü daha tez bitirsin diye düşünüyorum aynen öyle biçer döveri alırsan şöför filantutacan bilmem ne yapacan yine el adamının ağzını koklayacan en güzeli böyle..taş işi biraz işi bozuyor onunda tek çaresi makina ila temizlemek.. fiyat belirtmedim çünki değişebiliyor yani yeni yıla farklı bir fiyat olabilir yada talebe göre değişiklik gösterebilir sadece şunu diyim bu sene adamlar yok sattılar köyden komşularda bizden görüp almak istediler fabrikadan yetkililer gelmişti makinayı bana öğretmek için adama sezonu kapattık bunun üretimi bu sene bitti dediler adam sonra bana sen bunu bana sat dedi ben satarmıyım bir yıl boyuca onun hayali ve planlarıyla yaşamışım.ilk başlarda biraz randıman alamadıydık ama şimdi çok süper iş çıkarıyoruz babam tek başına bile iş yapıyor..3 l ile 17 gazda Ertuğrul biçerdöverler kadar yer biçiyor bide onlar rampaları biçemiyorlar ama ben en dik rampayı bile biçebiliyorum.... teşekkürler abi eksik olma.. abi tarla düz ve taşsız olursa günde 70 dekarda yer biçer sabahtan ertesi sabaha kadar çalışsa 100 dönümde biçer...eğer geceleri kırağı düşmüyorsa kontak kapatmadan tarlayı bitirebilirsin... birazda bu işte traktör çok önemli sürekli ağır işte çalıştığı için bakımının itinalı bir şekilde yapılması şart yoksa hararet sorunu ortaya çıkıyor .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Gezer Biçer Patoz ve Hasat Zamanı (ağustos 2012)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt