PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
gezer biçer patozu satmayı düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 637791" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: gezer biçer patozu satmayı düşünüyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekürler hacı mehmet abi....</p><p>abi bütün her şeye boşaltabilir kamyonun bir ilave kapağını sökersen sorun olmaz da sökmedende boşaltacağını tahmin ediyorum 3 metre helezonu var....</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>fiyat yazmadım çünki remorkununa veya remorksuz satış söz konusu birde ben öyle paracı değilim isterimki her iki tarafında işi olsun yoksa yazardım 30 35 örnek satılırsa satılır satılmazsa kalırdı ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim benim malım temiz olur alan üzülmez ben her şeyini servisine yaptırırım bilen bilmiyen tamirciye anahtar vurdurmam makinalarıma ....</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>işin aslına bakarsak kadir kardeşim hiç bişe bilmiyorsun aslında noo-*-s noo-*-s noo-*-s</p><p></p><p>senin bilmediğin bir sürü meseleler var bu makina benim ihtiyaçlarıma cevap vermedi talep çok aşırı fazla ve bana sezonda 1000 1500 dekar çok az iş olarak geliyor gerekirse hem bunu hemde biçerdöveri çalıştırırım talep aşırı fazla birde biliyorsun ömür askerlikle yani leyleğin ömrü lak lak ile geçmez demi bişeyler yapmam lazım benimde sevdiğim iş o olduğu için o işi yapmam lazım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 637791, member: 28829"] [b]Ynt: gezer biçer patozu satmayı düşünüyorum[/b] teşekürler hacı mehmet abi.... abi bütün her şeye boşaltabilir kamyonun bir ilave kapağını sökersen sorun olmaz da sökmedende boşaltacağını tahmin ediyorum 3 metre helezonu var.... fiyat yazmadım çünki remorkununa veya remorksuz satış söz konusu birde ben öyle paracı değilim isterimki her iki tarafında işi olsun yoksa yazardım 30 35 örnek satılırsa satılır satılmazsa kalırdı ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim benim malım temiz olur alan üzülmez ben her şeyini servisine yaptırırım bilen bilmiyen tamirciye anahtar vurdurmam makinalarıma .... işin aslına bakarsak kadir kardeşim hiç bişe bilmiyorsun aslında noo-*-s noo-*-s noo-*-s senin bilmediğin bir sürü meseleler var bu makina benim ihtiyaçlarıma cevap vermedi talep çok aşırı fazla ve bana sezonda 1000 1500 dekar çok az iş olarak geliyor gerekirse hem bunu hemde biçerdöveri çalıştırırım talep aşırı fazla birde biliyorsun ömür askerlikle yani leyleğin ömrü lak lak ile geçmez demi bişeyler yapmam lazım benimde sevdiğim iş o olduğu için o işi yapmam lazım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
gezer biçer patozu satmayı düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt