PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
gezer biçer patozu satmayı düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 637919" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: gezer biçer patozu satmayı düşünüyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>vallah kardeş arıza diyince arıza yapmayacak hiç makina hiç bir alet yoktur mesela şöyle diyim elinde bir kürek yonca suluyorsun ve küreğin sapı kırıldı ne yapacaksın suyu bile elinle kesemezsinki gidede evde yeni bir kürek alasın o zaman küreğin sapı kırılır diye yonca ekemeyecenmi.....arıza yapa yapmayacak bişey değil sonuçda tarım aleti.ama bizim hep içinde olduğumuz için söker takarız hepsi bu en falza bil ye dağıtır zaten büyük arıazlarda herkes nasıl yapıyorsa bizde aynısını yaparız sorun yok inşallah.... benim hanımın tarafı hepsi bu işi yapıyor yıllardı çok arızaları oluyor olmuyor değil ama hallediyorlar bizimde öyle şeyler olursa çağırırız gelir yapra gidierler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 637919, member: 28829"] [b]Ynt: gezer biçer patozu satmayı düşünüyorum[/b] vallah kardeş arıza diyince arıza yapmayacak hiç makina hiç bir alet yoktur mesela şöyle diyim elinde bir kürek yonca suluyorsun ve küreğin sapı kırıldı ne yapacaksın suyu bile elinle kesemezsinki gidede evde yeni bir kürek alasın o zaman küreğin sapı kırılır diye yonca ekemeyecenmi.....arıza yapa yapmayacak bişey değil sonuçda tarım aleti.ama bizim hep içinde olduğumuz için söker takarız hepsi bu en falza bil ye dağıtır zaten büyük arıazlarda herkes nasıl yapıyorsa bizde aynısını yaparız sorun yok inşallah.... benim hanımın tarafı hepsi bu işi yapıyor yıllardı çok arızaları oluyor olmuyor değil ama hallediyorlar bizimde öyle şeyler olursa çağırırız gelir yapra gidierler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
gezer biçer patozu satmayı düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt