PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Gezer biçer patozu yolda karşıladık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 587478" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Gezer biçer patozu yolda karşıladık</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekürler hacı mehmet abi amin inşaallah.çok memmnunum abi yaklaşık bir yıl araştırdım çok kullanıcıyla konuştum ondan sonra karar verdim aldım..</p><p></p><p>istediğin eğim ve rampada biçim yapıyor ama abi sonuşta iki teker üzerine bir makina devrilme tehlikesi yok değil ama rampa aşağı ve yukarı biçimlerde daneyi yinede samana kaçırmadan biçebiliyor bizim oralarda rampası olmayan tarla yokki zaten ama eğimlerden yinede sakınmak lazım eğim biraz tehlikeli o tür yerleri rampa aşaığı yukarı biçmek gerekiyor onada güçlü traktör olması gerekiyor en az 75 hp ve üzeri çif çeker lazım düz ovalarda 4 pistonlu tek çekerler iş yapar ama üç pistonluyu resmen büker...</p><p></p><p>ben saman hesabı biçim yaptım abi 70 lt lik depoyla 500 ila 800 tl arası kar bırakıyordu.50 dekarda 70 lt yakıt gidiyordu yolda dahil buna yani dekar 1,2 lt filan harcıyor ortalama bu yıl ekinler iyi değildi geçen yıl gibi ekinler güzel olsaydı 70 lt lik depoyla 1500 tl ve üzeri kar bırakırdı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 587478, member: 28829"] [b]Ynt: Gezer biçer patozu yolda karşıladık[/b] teşekürler hacı mehmet abi amin inşaallah.çok memmnunum abi yaklaşık bir yıl araştırdım çok kullanıcıyla konuştum ondan sonra karar verdim aldım.. istediğin eğim ve rampada biçim yapıyor ama abi sonuşta iki teker üzerine bir makina devrilme tehlikesi yok değil ama rampa aşağı ve yukarı biçimlerde daneyi yinede samana kaçırmadan biçebiliyor bizim oralarda rampası olmayan tarla yokki zaten ama eğimlerden yinede sakınmak lazım eğim biraz tehlikeli o tür yerleri rampa aşaığı yukarı biçmek gerekiyor onada güçlü traktör olması gerekiyor en az 75 hp ve üzeri çif çeker lazım düz ovalarda 4 pistonlu tek çekerler iş yapar ama üç pistonluyu resmen büker... ben saman hesabı biçim yaptım abi 70 lt lik depoyla 500 ila 800 tl arası kar bırakıyordu.50 dekarda 70 lt yakıt gidiyordu yolda dahil buna yani dekar 1,2 lt filan harcıyor ortalama bu yıl ekinler iyi değildi geçen yıl gibi ekinler güzel olsaydı 70 lt lik depoyla 1500 tl ve üzeri kar bırakırdı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Gezer biçer patozu yolda karşıladık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt