PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
GittiGidiyor Burger...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 773252" data-attributes="member: 41641"><p><span style="color: blue"><strong>GittiGidiyoru kurdu gitti burgerci oldu</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>21.12.2013</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>GittiGidiyorun üç kurucu ortağından Tolga Kabataşın yeme-içme sektörüne Burger Joint ve Bebek Kasap & Steakhouse markalarıyla yatırım yaptığını öğrenince hikayeyi baştan sona dinlemek istedim</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Tolga Kabataş, tam bir et ve burger tutkunu. 2006da 10 yıl yaşadığı New Yorktan İstanbula döndüğünde en büyük şikayetlerinden birisi Türkiyede dünya kalitesinde kebap dışında et ve burger yapılmamasıymış. GittiGidiyorun (GG) 2011de eBaye satışından sonra, Madem mevcutları beğenmiyorum, ben denemeliyim diyerek 2012 başında yola çıkmış.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Burger Joint için ilk dükkanı Beşiktaşta kiralamışlar. Beşiktaşı tercih etmemiz tesadüf değil. </strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Başlangıçta hata yapma riskimize karşı mahcup olmayacağımız bir bölge seçtik. Ayrıca merkezi bir nokta olduğu için etraftaki semtlere kolay sipariş yollarız diye düşündük diyor Kabataş.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">İş lezzeti oluşturmaya gelince, önce ana prensipler konulmuş. Ürünlerin hepsi, günlük, taze ve sade olacak; sos kullanılmayacak. (Kabataşa göre burgere sos süren mekandan kaçacaksın, çok iyi et kullanan hiç kimse üzerine beğendi veya barbekü sos sürecek kadar zalim olamaz.) Ve tabii Türkiyenin en lezzetli etinden yapılacak.</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">Biz GGyi yaparken önceliğimiz, kısa vadeli kârdan çok, mümkün olan en iyi ürünü yapmaktı diyor Kabataş. Çok iyi bir ürün olmadan, uzun soluklu başarılı bir iş yapılamazdiye düşünen Kabataş, bu felsefeyi Burger Jointi kurarken aklından çıkarmamış. İstanbulun en iyi kasaplarından Bebek Kasaptan en iyi eti alarak başlamış işe.</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">Antrikot kıyma</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">Bilmeyenler için söyleyelim, Boğaz hattında yaşayan köklü ve varlıklı aileler, çeyrek asırdır etlerini Bebek Kasaptan alır. Bebek Kasabı Hünkar Karakuş, et sevenler arasında bir efsanedir. Kuzey Egenin en lezzetli etleri, öncelikle Hünkar Beye gelir.</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">Başlangıçta Hünkar Bey İstediğin kalitede kıyma çok pahalı olur demiş ama Kabataş iddialı: Biraz strateji bilen birisi, etin yüksek maliyetinin bir kalite ve marka yatırımı olduğunu ve bunun uzun vadede başka avantajlar sağlayacağını bilir, nitekim öyle de oldu. </span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">Burger Jointin burger kıyma karışımında; 28 gün yaş dinlendirilmiş antrikot, 28 gün kuru dinlendirilmiş dana pirzola, dana kaburga ve dana döş kullanılıyor, herhangi bir katkı malzemesi yok.</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">Burger Jointin Beşiktaşdaki şubesinde ilk burger Haziran 2012de pişmiş. Kulaktan kulağa lezzetli burgerlerin ünü duyulmaya başlamış ve kısa süre sonra da kapıda Türkiyenin lezzet avcısı, belki de tek gerçek gurmesi, CADDE yazarı Vedat Milor belirmiş. Vedat Beyin açılalı 6 ay olmamış bir mekanı NTVdeki Tadı Damağımda programına çıkarması ve tam puan vermesi marka için dönüm noktası olmuş. İşte o gün bir kere daha ürüne yapılan yatırımın her şeyden daha önemli olduğunu anladım diyor Kabataş.</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Milorun program esnasında tarifini yaptığı acılı burger Mexicana da onun tarifine sadık kalınarak menüye eklenmiş ki şu an en çok satılan ürünlerden.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>ÇağÇağ da ortak oldu</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Hem Burger Jointi, hem de Bebek Kasap & Steakhouseu uzun soluklu ikonik marka yapmak yolunda atılan son adım Türkiyede çizgi denilince akla gelen ilk isimlerden karikatürist Mehmet ÇağÇağın ortak olarak katılması olmuş. Ürün kalitesinde elde ettikleri seviyeyi, samimi bir sunum ve mekan ruhu olarak da oluşturmak üzere Kabataş ve ÇağÇağ fazla mesai yapıyorlar bu aralar. Kısa sürede ÇağÇağın büyülü dokunuşlarını görmeye başlayacaksınız. Bebek Kasapın çeyrek asırlık et geleneği, Kabataşın girişimcilik tecrübesi ve ÇağÇağın hiperaktif beyni birleşince her iki markanın da vazgeçilmez, ikonik statüsüne ulaşması yakındır.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Ben bilmem, Hünkar bilir</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Mart 2013te Hünkar Bey, kasap dükkanının içine steakhouse açmaya karar verince Kabataş hiç tereddüt etmeden ortaklık teklif etmiş; Bebek kadar kıymetli bir bölgede, Hünkar Bey gibi yerleşik ve et üstadı bir ortakla beraber olmak bulunmaz fırsattı.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Bebek Kasap & Steakhouseun içinde Burger Jointin Bebek Şubesi var. Ayrıca dana pirzola, filet mignon, kuzu pirzola, lokum, şaşlık benzeri geleneksel et ürünleri olduğu gibi, kasap ve inegöl köftenin de yeri ayrı. Tam olarak ne yemek istediğini bilmeyenler için müdavimler arasında Ben bilmem, Hünkar bilir olarak anılan bir tadım menüsü var ki, ilk kez gidenlere tavsiyemiz seçimi Hünkar Beye bırakmaları.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Kabataşa göre Burger Jointin macerası henüz başlıyor, Kuşaklar boyu yaşayacak markalar uzun emekler ve sabırla oluşuyor diyor. Burger Jointi ürün kalitesini kontrol ederek adım adım büyütmeyi planlıyorlar.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Kabataş, Bebek Kasap & Steakhouseu ise çok fazla noktaya taşımak pek mümkün değil, sevgili ortağım Hünkar Beyi klonlamak gerekir diyor.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Bu tarz mekanlar, faal oldukları semt ve işletmeyi persona eden karakterlerle var olurlar. O nedenle Bebek Kasapın bir sonraki adımı Bebekte yaptığı işin kalitesini yansıtır büyüklükte ana caddede bir noktaya geçmek olacaktır.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 773252, member: 41641"] [color=blue][b]GittiGidiyoru kurdu gitti burgerci oldu 21.12.2013 GittiGidiyorun üç kurucu ortağından Tolga Kabataşın yeme-içme sektörüne Burger Joint ve Bebek Kasap & Steakhouse markalarıyla yatırım yaptığını öğrenince hikayeyi baştan sona dinlemek istedim Tolga Kabataş, tam bir et ve burger tutkunu. 2006da 10 yıl yaşadığı New Yorktan İstanbula döndüğünde en büyük şikayetlerinden birisi Türkiyede dünya kalitesinde kebap dışında et ve burger yapılmamasıymış. GittiGidiyorun (GG) 2011de eBaye satışından sonra, Madem mevcutları beğenmiyorum, ben denemeliyim diyerek 2012 başında yola çıkmış. Burger Joint için ilk dükkanı Beşiktaşta kiralamışlar. Beşiktaşı tercih etmemiz tesadüf değil. Başlangıçta hata yapma riskimize karşı mahcup olmayacağımız bir bölge seçtik. Ayrıca merkezi bir nokta olduğu için etraftaki semtlere kolay sipariş yollarız diye düşündük diyor Kabataş. [color=red]İş lezzeti oluşturmaya gelince, önce ana prensipler konulmuş. Ürünlerin hepsi, günlük, taze ve sade olacak; sos kullanılmayacak. (Kabataşa göre burgere sos süren mekandan kaçacaksın, çok iyi et kullanan hiç kimse üzerine beğendi veya barbekü sos sürecek kadar zalim olamaz.) Ve tabii Türkiyenin en lezzetli etinden yapılacak. Biz GGyi yaparken önceliğimiz, kısa vadeli kârdan çok, mümkün olan en iyi ürünü yapmaktı diyor Kabataş. Çok iyi bir ürün olmadan, uzun soluklu başarılı bir iş yapılamazdiye düşünen Kabataş, bu felsefeyi Burger Jointi kurarken aklından çıkarmamış. İstanbulun en iyi kasaplarından Bebek Kasaptan en iyi eti alarak başlamış işe. Antrikot kıyma Bilmeyenler için söyleyelim, Boğaz hattında yaşayan köklü ve varlıklı aileler, çeyrek asırdır etlerini Bebek Kasaptan alır. Bebek Kasabı Hünkar Karakuş, et sevenler arasında bir efsanedir. Kuzey Egenin en lezzetli etleri, öncelikle Hünkar Beye gelir. Başlangıçta Hünkar Bey İstediğin kalitede kıyma çok pahalı olur demiş ama Kabataş iddialı: Biraz strateji bilen birisi, etin yüksek maliyetinin bir kalite ve marka yatırımı olduğunu ve bunun uzun vadede başka avantajlar sağlayacağını bilir, nitekim öyle de oldu. Burger Jointin burger kıyma karışımında; 28 gün yaş dinlendirilmiş antrikot, 28 gün kuru dinlendirilmiş dana pirzola, dana kaburga ve dana döş kullanılıyor, herhangi bir katkı malzemesi yok. Burger Jointin Beşiktaşdaki şubesinde ilk burger Haziran 2012de pişmiş. Kulaktan kulağa lezzetli burgerlerin ünü duyulmaya başlamış ve kısa süre sonra da kapıda Türkiyenin lezzet avcısı, belki de tek gerçek gurmesi, CADDE yazarı Vedat Milor belirmiş. Vedat Beyin açılalı 6 ay olmamış bir mekanı NTVdeki Tadı Damağımda programına çıkarması ve tam puan vermesi marka için dönüm noktası olmuş. İşte o gün bir kere daha ürüne yapılan yatırımın her şeyden daha önemli olduğunu anladım diyor Kabataş.[/color] Milorun program esnasında tarifini yaptığı acılı burger Mexicana da onun tarifine sadık kalınarak menüye eklenmiş ki şu an en çok satılan ürünlerden. ÇağÇağ da ortak oldu Hem Burger Jointi, hem de Bebek Kasap & Steakhouseu uzun soluklu ikonik marka yapmak yolunda atılan son adım Türkiyede çizgi denilince akla gelen ilk isimlerden karikatürist Mehmet ÇağÇağın ortak olarak katılması olmuş. Ürün kalitesinde elde ettikleri seviyeyi, samimi bir sunum ve mekan ruhu olarak da oluşturmak üzere Kabataş ve ÇağÇağ fazla mesai yapıyorlar bu aralar. Kısa sürede ÇağÇağın büyülü dokunuşlarını görmeye başlayacaksınız. Bebek Kasapın çeyrek asırlık et geleneği, Kabataşın girişimcilik tecrübesi ve ÇağÇağın hiperaktif beyni birleşince her iki markanın da vazgeçilmez, ikonik statüsüne ulaşması yakındır. Ben bilmem, Hünkar bilir Mart 2013te Hünkar Bey, kasap dükkanının içine steakhouse açmaya karar verince Kabataş hiç tereddüt etmeden ortaklık teklif etmiş; Bebek kadar kıymetli bir bölgede, Hünkar Bey gibi yerleşik ve et üstadı bir ortakla beraber olmak bulunmaz fırsattı. Bebek Kasap & Steakhouseun içinde Burger Jointin Bebek Şubesi var. Ayrıca dana pirzola, filet mignon, kuzu pirzola, lokum, şaşlık benzeri geleneksel et ürünleri olduğu gibi, kasap ve inegöl köftenin de yeri ayrı. Tam olarak ne yemek istediğini bilmeyenler için müdavimler arasında Ben bilmem, Hünkar bilir olarak anılan bir tadım menüsü var ki, ilk kez gidenlere tavsiyemiz seçimi Hünkar Beye bırakmaları. Kabataşa göre Burger Jointin macerası henüz başlıyor, Kuşaklar boyu yaşayacak markalar uzun emekler ve sabırla oluşuyor diyor. Burger Jointi ürün kalitesini kontrol ederek adım adım büyütmeyi planlıyorlar. Kabataş, Bebek Kasap & Steakhouseu ise çok fazla noktaya taşımak pek mümkün değil, sevgili ortağım Hünkar Beyi klonlamak gerekir diyor. Bu tarz mekanlar, faal oldukları semt ve işletmeyi persona eden karakterlerle var olurlar. O nedenle Bebek Kasapın bir sonraki adımı Bebekte yaptığı işin kalitesini yansıtır büyüklükte ana caddede bir noktaya geçmek olacaktır.[b][/b][/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
GittiGidiyor Burger...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt