PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
GittiGidiyor Burger...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 773694" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Ynt: GittiGidiyor Burger...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="color: blue"><strong>Değerli kardeşim Mehmet,</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Millet olarak okumak we araştırma konusunda çook çooook çoooooook ama çoooooook zayıfızdır.... </strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Açılan konulardan bile sitemizde anlayabilirsin bunu....</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Belki de kendine göre haklısın ama bakış açısı önemlidir...</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: black"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: black">ABD üniwersitelerinde MarCom dersinde (Marketing Communication-Pazarlama İletişimi denilebilir) şu örneği anlatır hocalar öğrencilerine;</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: black"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: black">Ayakkabı üreticisi bir firma sürekli olarak satıcıları işe almadan önce pazar araştırmaları için Afrika ' ya gönderirmiş.</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: black"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: black">Gidenlerin tümü dönmeden önceki son raporlarında demiş ki'Burada kimse ayakkabı kullanmıyor, bizim için gereksiz ölü pazar'</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: black"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: black">Son gidenin mesajı ise'Burada acaip bir pazar war, beni buraya atayın, deli gibi ayakkabı satarız' olmuş....</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Şimdi ben sitede bu tarz haberleri zamanımı we emeğimi harcayarak sizlere paylaşarak Wizyon wermeye we ufkunuzu genişletmeye çalışıyorum...</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">Yerinde olsam bu haberden şunu anlardım:</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">1-Ülke ' de kaliteli malı üretebilirsen we alıcı ile kontak kurabilirsen müşteri we fiyat sıkıntın yok...</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">2-Herkesin gittiği yoldan gidersen aç kalırsın...</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">3-Demekki kaliteli malı iyi paraya alan bir hedef kitle de war...</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red"></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">4-100 başlık besi işletmem olsa bu yerin sahibine SelamunAleyküm der gider tanışır, işletmemi, kalitemi we besi sistemimi biraz daha naturel we haywan refahını yükselterek, bundan sonra benden al etlerini derdim....</span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Son olarak sewdiğim bir laf wardır'Hedefsiz dostun olacağına, hedefi olan düşmanın olsun'</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 773694, member: 41641"] [b]Ynt: GittiGidiyor Burger...[/b] [color=blue][b]Değerli kardeşim Mehmet, Millet olarak okumak we araştırma konusunda çook çooook çoooooook ama çoooooook zayıfızdır.... Açılan konulardan bile sitemizde anlayabilirsin bunu.... Belki de kendine göre haklısın ama bakış açısı önemlidir... [color=black] ABD üniwersitelerinde MarCom dersinde (Marketing Communication-Pazarlama İletişimi denilebilir) şu örneği anlatır hocalar öğrencilerine; Ayakkabı üreticisi bir firma sürekli olarak satıcıları işe almadan önce pazar araştırmaları için Afrika ' ya gönderirmiş. Gidenlerin tümü dönmeden önceki son raporlarında demiş ki'Burada kimse ayakkabı kullanmıyor, bizim için gereksiz ölü pazar' Son gidenin mesajı ise'Burada acaip bir pazar war, beni buraya atayın, deli gibi ayakkabı satarız' olmuş....[/color] Şimdi ben sitede bu tarz haberleri zamanımı we emeğimi harcayarak sizlere paylaşarak Wizyon wermeye we ufkunuzu genişletmeye çalışıyorum... [color=red]Yerinde olsam bu haberden şunu anlardım: 1-Ülke ' de kaliteli malı üretebilirsen we alıcı ile kontak kurabilirsen müşteri we fiyat sıkıntın yok... 2-Herkesin gittiği yoldan gidersen aç kalırsın... 3-Demekki kaliteli malı iyi paraya alan bir hedef kitle de war... 4-100 başlık besi işletmem olsa bu yerin sahibine SelamunAleyküm der gider tanışır, işletmemi, kalitemi we besi sistemimi biraz daha naturel we haywan refahını yükselterek, bundan sonra benden al etlerini derdim....[/color] Son olarak sewdiğim bir laf wardır'Hedefsiz dostun olacağına, hedefi olan düşmanın olsun' [/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
GittiGidiyor Burger...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt