PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Gittiğin Gün Bitmiştir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametyaman" data-source="post: 273928" data-attributes="member: 455"><p>Elimde bırakıp gittiğin bir aşk</p><p>Şimdi ben o aşkı ellerimle parçalıyorum</p><p>Hissettim ben bunu</p><p>Seni ve kalbimi ellerimle parçalıyorum</p><p>Ben parçalamasam bile bu acıyla çoktan paramparça zaten</p><p>Umut benim için boş bir kelime</p><p>Tamamen boşluk şu an</p><p>Herşey adın kadar soyut gözümde</p><p>Bırakıp gittin sen</p><p>Geri geleceğini söyleyerek</p><p>Geri gelme sen</p><p>Git gittiğin gibi</p><p>Bir daha beni sevdiğini söyleme sakın</p><p>En azından o kelimeyi küçültme</p><p>Ben sensiz kaldım zaten</p><p>Ben seni herşeyi herkesi karşıma alarak sevdim oysaki</p><p>Herşeyi sana bağladım</p><p>Umudumsun dedim</p><p>İnandım ama nafile</p><p>Hayatımda verdiğim en yanlış kararım sendin</p><p>Sen bittin</p><p>Sen gittin</p><p>Geri gelecekmişsin ya</p><p>Ara verecekmişsin ya</p><p>Al işte mutlu ol</p><p>Ara öyle değil böyle verilir</p><p>Benim aralarımda geri gelmek diye birşey olmaz</p><p>Herşey senin gittiğin gün bitmiştir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametyaman, post: 273928, member: 455"] Elimde bırakıp gittiğin bir aşk Şimdi ben o aşkı ellerimle parçalıyorum Hissettim ben bunu Seni ve kalbimi ellerimle parçalıyorum Ben parçalamasam bile bu acıyla çoktan paramparça zaten Umut benim için boş bir kelime Tamamen boşluk şu an Herşey adın kadar soyut gözümde Bırakıp gittin sen Geri geleceğini söyleyerek Geri gelme sen Git gittiğin gibi Bir daha beni sevdiğini söyleme sakın En azından o kelimeyi küçültme Ben sensiz kaldım zaten Ben seni herşeyi herkesi karşıma alarak sevdim oysaki Herşeyi sana bağladım Umudumsun dedim İnandım ama nafile Hayatımda verdiğim en yanlış kararım sendin Sen bittin Sen gittin Geri gelecekmişsin ya Ara verecekmişsin ya Al işte mutlu ol Ara öyle değil böyle verilir Benim aralarımda geri gelmek diye birşey olmaz Herşey senin gittiğin gün bitmiştir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Gittiğin Gün Bitmiştir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt