PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GLUTEN vePROTEİN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 413874" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: GLUTEN vePROTEİN</strong></p><p></p><p>Geçen yıl ben ektim, 500 kg tigem den tohum aldım. Fakat ekim 10 da kr yağınca biraz panik olduk ve ertesinde de 10 gün kadar yağış oldu, çamur falan demeden ekmeye çalıştık. Yinede verimler iyiydi. 1 dekardan 350 kg gibi verim aldık.. Ekim sırasında yine sitemiz üyelerinden gökoğlu nickli Hüseyin arkadaşımızın tavsiyesinide uygulayıp ilk defa dekara 20-24 kg gibi tohum ektik.. Daha önceleri dekara +30 kg yani bu 35 kdarda çıkrdı. Ben sonuçlardan memnunum, bu yıl hayırlısı ile kuruya ve iyi bir ekim yapabilirsek 22-24 kg arası ekmeyi planlıyorum.</p><p>22-24 rası normal olsa gerek, ykarda uygulamayı detaylı anlatmaya çalıştım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 413874, member: 8099"] [b]Ynt: GLUTEN vePROTEİN[/b] Geçen yıl ben ektim, 500 kg tigem den tohum aldım. Fakat ekim 10 da kr yağınca biraz panik olduk ve ertesinde de 10 gün kadar yağış oldu, çamur falan demeden ekmeye çalıştık. Yinede verimler iyiydi. 1 dekardan 350 kg gibi verim aldık.. Ekim sırasında yine sitemiz üyelerinden gökoğlu nickli Hüseyin arkadaşımızın tavsiyesinide uygulayıp ilk defa dekara 20-24 kg gibi tohum ektik.. Daha önceleri dekara +30 kg yani bu 35 kdarda çıkrdı. Ben sonuçlardan memnunum, bu yıl hayırlısı ile kuruya ve iyi bir ekim yapabilirsek 22-24 kg arası ekmeyi planlıyorum. 22-24 rası normal olsa gerek, ykarda uygulamayı detaylı anlatmaya çalıştım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GLUTEN vePROTEİN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt