PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GLUTEN vePROTEİN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 414169" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: GLUTEN vePROTEİN</strong></p><p></p><p>Bu konu çok yerinde bir konuda, aslolan mibzerin hassasiyeti. Yani aslında kimse buğdayı tartmıyor, sadece mibzerdeki numaratörden bunu söylüyor. Tek yapılabilecek tane büyüklüğü göz önünde bulundurulup, ayarı az açmak veya az kapatmak.. Birde ekim hızı çok önemli, mesela 2 düz ile ekim yaptığında ekilişlerde belli bir oluyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 414169, member: 8099"] [b]Ynt: GLUTEN vePROTEİN[/b] Bu konu çok yerinde bir konuda, aslolan mibzerin hassasiyeti. Yani aslında kimse buğdayı tartmıyor, sadece mibzerdeki numaratörden bunu söylüyor. Tek yapılabilecek tane büyüklüğü göz önünde bulundurulup, ayarı az açmak veya az kapatmak.. Birde ekim hızı çok önemli, mesela 2 düz ile ekim yaptığında ekilişlerde belli bir oluyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GLUTEN vePROTEİN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt