PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
goble alacağız acil yardım bekliyorum arkadaşlar ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="always156" data-source="post: 277742" data-attributes="member: 22462"><p><strong>Ynt: goble alacağız acil yardım bekliyorum arkadaşlar ???</strong></p><p></p><p>slm tucano,eger acelen yoksa sana çok kazançlı bir öneride bulunacagım,dünyada tek patentli yeni bir toprak işleme aleti dogacak bir kaçgüne kadar,</p><p>ÖZELLİKLERİ</p><p>max 40 cm batıyor</p><p>2,40 cm iş genişligi(yani 8 ' li pulluk kadar yer götürüyor)</p><p>çizi oluştumuyor,patinaş olayı yok çok rahat çekim</p><p>anız saplarını yakmaya gerek kalmadan direkt nadasını yapabilirsin.</p><p>otları parçalayıp toprakla karıştırıyor</p><p>tarlana bir seferde girip ekilecek hale getirebilirsin,arkasından mibzerlen ekilişini yapabilirsin(yani kazayagı,külküvatör,tırmık merdane çekmene gerek yok.eziyete,zaman kaybına,masrafa son)</p><p>en sert toprakları bile keseksiz işleyebilme,yani istedigin zaman tarlanı sürebilirsin.</p><p>ve sayamadıgım bir çok özellik</p><p>(pulluk,kazayagı,tırmık,goble,rotatil,merdane) gibi aletler tarih olacak çok iddalıyım.bu aletle bunlarn ayrı ayrı yaptıgını tek seferde yapacak.</p><p>yakıttan ciddi tasarruf yani en kısa zamanda kendini amorti ediyor, gerisi kar</p><p>mesela 5 ' lisi için senin traktö 4 ' lü pulluk çeker</p><p>çalışma özelliği mesela 1 depo yakıt ile pulluk ile 50 dekar yer sürdügünü farz edelim</p><p>bu alet ile bir depo ile110-130 dekar yer sürebileceksin.</p><p>üretim 5 ' li-3 ' lü olarak </p><p>5 ' lisi minimum 75 beygir</p><p>3 ' lüsü minimum 55 beygir</p><p>inanın tarla sürme bukadar zevkli olmadı.</p><p>çok yakında piyasada süper alet akıllı hesabını bilen çiftçinin işi 2yıl garantili malzemesi çok aşırı kaliteli tamamen yerli üretim</p><p>geni bilgi için ve makinayı yerinde görüp denemek isteyen dostlarımız olursa bana ulaşsın yardımcı olurum</p><p>yusuf türker 0536 258 34 02</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="always156, post: 277742, member: 22462"] [b]Ynt: goble alacağız acil yardım bekliyorum arkadaşlar ???[/b] slm tucano,eger acelen yoksa sana çok kazançlı bir öneride bulunacagım,dünyada tek patentli yeni bir toprak işleme aleti dogacak bir kaçgüne kadar, ÖZELLİKLERİ max 40 cm batıyor 2,40 cm iş genişligi(yani 8 ' li pulluk kadar yer götürüyor) çizi oluştumuyor,patinaş olayı yok çok rahat çekim anız saplarını yakmaya gerek kalmadan direkt nadasını yapabilirsin. otları parçalayıp toprakla karıştırıyor tarlana bir seferde girip ekilecek hale getirebilirsin,arkasından mibzerlen ekilişini yapabilirsin(yani kazayagı,külküvatör,tırmık merdane çekmene gerek yok.eziyete,zaman kaybına,masrafa son) en sert toprakları bile keseksiz işleyebilme,yani istedigin zaman tarlanı sürebilirsin. ve sayamadıgım bir çok özellik (pulluk,kazayagı,tırmık,goble,rotatil,merdane) gibi aletler tarih olacak çok iddalıyım.bu aletle bunlarn ayrı ayrı yaptıgını tek seferde yapacak. yakıttan ciddi tasarruf yani en kısa zamanda kendini amorti ediyor, gerisi kar mesela 5 ' lisi için senin traktö 4 ' lü pulluk çeker çalışma özelliği mesela 1 depo yakıt ile pulluk ile 50 dekar yer sürdügünü farz edelim bu alet ile bir depo ile110-130 dekar yer sürebileceksin. üretim 5 ' li-3 ' lü olarak 5 ' lisi minimum 75 beygir 3 ' lüsü minimum 55 beygir inanın tarla sürme bukadar zevkli olmadı. çok yakında piyasada süper alet akıllı hesabını bilen çiftçinin işi 2yıl garantili malzemesi çok aşırı kaliteli tamamen yerli üretim geni bilgi için ve makinayı yerinde görüp denemek isteyen dostlarımız olursa bana ulaşsın yardımcı olurum yusuf türker 0536 258 34 02 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
goble alacağız acil yardım bekliyorum arkadaşlar ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt