PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Gökyüzü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametyaman" data-source="post: 273931" data-attributes="member: 455"><p>Gül attım gökyüzü düştü</p><p> </p><p></p><p>Denizi bir kilime serdim</p><p></p><p>Üst üste ekledim güzü</p><p></p><p>Aydede..</p><p></p><p>Ah işte orada dur! Onardım da sözü</p><p></p><p>Taş gibi kavrayıp suları</p><p></p><p>Saçtım yüzüne gözüne</p><p></p><p>Sonra topladım çalısını çırpısını</p><p></p><p>Tenindeki çiy damlasını</p><p></p><p>Vurup hançeri beyaz rüzgara</p><p></p><p>Mor kınalar devşirdim</p><p> </p><p></p><p>Soludum da tarlalar uçuştu</p><p> </p><p></p><p>Gökyüzü gelip usulca</p><p></p><p>Konuverdi delişmen kızın sesine</p><p></p><p>Konsun konmasına da</p><p></p><p>‘Da’sı var işte bir de</p><p></p><p>Hadi be neyse diyecektim</p><p></p><p>O Lekeler olmasaydı</p><p></p><p>Külotunun öyle gizli görünmesine</p><p></p><p>İlahi gökyüzü </p><p></p><p>Kamaşıp durdu günlerce</p><p> </p><p></p><p>Soludum gökyüzü uçtu</p><p> </p><p></p><p>Uzandım da kanadı dağlar</p><p> </p><p></p><p>Musa Öz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametyaman, post: 273931, member: 455"] Gül attım gökyüzü düştü Denizi bir kilime serdim Üst üste ekledim güzü Aydede.. Ah işte orada dur! Onardım da sözü Taş gibi kavrayıp suları Saçtım yüzüne gözüne Sonra topladım çalısını çırpısını Tenindeki çiy damlasını Vurup hançeri beyaz rüzgara Mor kınalar devşirdim Soludum da tarlalar uçuştu Gökyüzü gelip usulca Konuverdi delişmen kızın sesine Konsun konmasına da ‘Da’sı var işte bir de Hadi be neyse diyecektim O Lekeler olmasaydı Külotunun öyle gizli görünmesine İlahi gökyüzü Kamaşıp durdu günlerce Soludum gökyüzü uçtu Uzandım da kanadı dağlar Musa Öz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Gökyüzü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt