PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GoodYear'da Çatlıyormuş...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 955326" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: GoodYear'da Çatlıyormuş...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>2009 yılında traktörün arka lastiklerini radial Petlas aldım hiçbir sıkıntısı yok ne çatlama ne bozulma. Daha önce Michelin ve GoodYear kullanıyordum. Petlas ' ın onlardan kötü bir yanını görmedim. Çok beğendim 2014 te de önleride radial Petlas aldım. Yaz basıncı 25psi kış basıncı 30psi.</p><p></p><p>Geçen sene muhitimde 1000 saatte deneme traktörü 1 yıllık Erkunt Haşmet ' i 2 gün kullandım. Üzerinde radial Petlas vardı heryeri çatlak içindeydi özellikle arka lastikler. Resimdeki örneklerden çok daha kötü durumdaydı. İsterseniz 2 değil 1 senedede pert edebilirsiniz markası ne olursa olsun.. Stabilize bozuk yolda hiç zıplamıyordu yormuyordu kerata gayet konforluydu. Lakin eve dönünce hava kontrol saatini siboba taktığımda acıdım... 17 psi. Bir örnek daha 4000 saatte 8 senelik normal Lassa attım kenara, ne bir çatlak ne bir yırtık.. Yeniden Lassa aldım. Herşey düzgün kullanmakla alakalı arkadaşlar. Lastiğiniz düşük basınçtada döner işinizi görür ama nereye kadar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 955326, member: 51323"] [b]Ynt: GoodYear'da Çatlıyormuş...[/b] 2009 yılında traktörün arka lastiklerini radial Petlas aldım hiçbir sıkıntısı yok ne çatlama ne bozulma. Daha önce Michelin ve GoodYear kullanıyordum. Petlas ' ın onlardan kötü bir yanını görmedim. Çok beğendim 2014 te de önleride radial Petlas aldım. Yaz basıncı 25psi kış basıncı 30psi. Geçen sene muhitimde 1000 saatte deneme traktörü 1 yıllık Erkunt Haşmet ' i 2 gün kullandım. Üzerinde radial Petlas vardı heryeri çatlak içindeydi özellikle arka lastikler. Resimdeki örneklerden çok daha kötü durumdaydı. İsterseniz 2 değil 1 senedede pert edebilirsiniz markası ne olursa olsun.. Stabilize bozuk yolda hiç zıplamıyordu yormuyordu kerata gayet konforluydu. Lakin eve dönünce hava kontrol saatini siboba taktığımda acıdım... 17 psi. Bir örnek daha 4000 saatte 8 senelik normal Lassa attım kenara, ne bir çatlak ne bir yırtık.. Yeniden Lassa aldım. Herşey düzgün kullanmakla alakalı arkadaşlar. Lastiğiniz düşük basınçtada döner işinizi görür ama nereye kadar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GoodYear'da Çatlıyormuş...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt